Čak ne bih i toliko Shanahana krivio danas. Jest da je mogao bolje, možda i ići na onaj 4. down u produžetku, ali opet, nakon što je imao onu jednu rupu gdje nije baš probijao, opet je počeo više probijati ako se ne varam.
Što se tiče Chiefsa, bome je obrana opet odlično odigrala. Prvo poluvrijeme napad baš slab, igrači nervozni, stalno radili faulove. Kad je Mahomes bacio INT na početku treće četvrtine već sam mislio zgasiti, ali sam se sjetio da se šampione nikad ne podcjenjuje i bome su šampionski odigrali. Mahomes stvarno odličan, neka važna bacanja odradio, još važniji rushovi i to na 4. downima, Kelce se probudio, ofenzivna linija je počela igrati nešto bolje (makar i dalje baš meh na razini cijele utakmice). Prije mjesec i pol, nakon onog ružnog poraza od Raidersa na Božić, svi smo mislili da je to više manje to i da će ispast brzo u doigravanju. A na kraju pobijedili 4 utakmice u playoffu, 3 gdje su bili underdogovi. Prava dinastija. A zamislite da napad bude bolji sljedeće sezone, uz obranu na sličnoj kvaliteti. Prvi 3peat ikad me ne bi iznenadio.
Odo spavati sad, već je skoro pola 6. Planirao sam da sve bude gotovo do 4.