zontra Hahah, da sam se kladio, svih 7 utakmica bih pogrijesio. Ravensi i Brownsi prosuli ogromne prednosti, Coltsi ni poena protiv Jaguarsa.
zontra Fenix I pobijedili na kraju. Kakav sport! Bengalsi krenuli sa 0-2 🥶 , a coaching Broncosa je užasan.
zontra Fenix Ali meni je ovo još luđi comeback. Brownsi su valjda jedini sportski kolektiv na svijetu koji može izgubiti na ovakav način. Da se nas 11 skupi s foruma ne bi uspjeli ovo izgubiti.
Nexus zontra Ali ovo je stvarno otužno. Ne možeš vjerovati kako ovi izgube utakmicu. Joe Flacco i Jetsi 🤣
Fenix zontra ostalo mi iz navike pratit W iako više nema Heinickea, i ovo kakvi su to je prestrašno. Wentz se nekim čudom izvukao iz prve dvije kao jedan od QB-a s najviše yarda u ligi, ali više nema maskiranja
zontra Nisam stigao ništa pogledat, ali po rezultatima vidim da ću uživati. I Billsi i Chiefsi izgubili. Ajde još za Billse mogu skužiti, Dolphinsi čak i dobro igraju ove godine, ali Coltsi su bili užasni u prva 2 kola.
ThomasAAnderson Obrana Packersa je beton, ali popit će mi sve živce s ovim playcallingom. Pa daj trči majku mu s Jonesom i Dillonom
ThomasAAnderson Brutalna defanzivna utakmica obje ekipe. Velika pobjeda, sad malo par lakših kola do Billsa.