Naravno da sam otpisao, nije samo da je bilo 4-8 nego se i igralo užasno. Raspad sistema u svim fazama. Obrana propusna, napad nepostojeć, teamsi standardno izgubljeni, ozljeda za ozljedom.
Svaka press konferencija LeFleura ista, identična fraza za frazom, a ništa se ne mijenja i ponavljaju se stalno iste gluposti.
I onda gube u drugom pol protiv Bearsa 9 razlike i nešto se kolektivno dogodilo. Watson je uskrsnuo još par kola prije, Rodgers je odigrao par standardnih GOAT poteza i okrenuli rivala.
Nakon toga se prvo i osnovno stabilizirala O linija, napad ne igra ništa spektakularno, ali igraju efikasno kad se vrti kroz scheme i running backove. Obranu su kompletno promijenili, od one zonske rigotine 12 kola igraju puno više man to man što vrhunski paše playmakerima u secondaryu, zato i puno takeovera uz odličan pass rush. Run obrana je i dalje koma kao već desetljeće.
Special Teamsi su najurili Amari Rodgersa iz kluba i uboli Nixona koji je ulov milenija. I dalje im se dogodi blocked punt tu i tamo, ali sad barem i stave poene.
Sve u svemu, vrući su, ušli su u formu u perfektno vrijeme, najzdraviji što su bili cijele sezone, prošli su sve i svašta ove sezone i mislim da su mentalno u boljem stanju nego ikad do sad, bolje ovako ući u playoff kao autsajder nego kao zadnje 3 god pa ćorak. Tako su zadnji put i osvojili Superbowl, uhvatili zadnji seed jedva.
E sad, problem je što će 95% odmah u SF. Oni im po matchupu daleko najmanje odgovaraju od svih. Dobili su ih inače zadnje 2 regular season utakmice, tako da mislim da je SF favorit, ali manji nego se misli. Bit će napeto.