To je i najbolja epizoda sezone. Sad nakon 6 epizoda definitivno mi je bolja prva sezona..
Malo sam gledao scene iz prve sezone i odmah me ulovilo sranje kad sam se sjetio koliko je bila bolja mlađa Rajanera. Glumica ima baš bolju karizmu i ima ono nešto. Definitivno je nisu trebali zamijeniti.
Starija Alicent je brutalna glumica btw.
Kraj prve sezone završio je s onim brutalnim pogledom Rajanere u gnjevu. I sad ai misliš bit će klanja kad ono teški ćorak. Daemon-a kao lika sjebali u drugoj sezoni. Neki side quest i peru ga halovi.
Mislim da će druga sezona Rings of power biti bolja od druge sezone HOD.
Po meni su trebali napraviti da prva sezona ima nešto manje epizoda. Npr 8. i da druga sezona završi sa ubojstvom malog princa i njegovog zmaja. Bilo je masu scena koje nisu prikazali i ful su sve ubrzali. Uopće se ne možeš povezati sa svim likovima.
Također da su još više pokazivali zmajeve jer su predivno napravljeni. Ne tražim ja borbe nego da pokažu kako lete, love, bondaju se sa njima i tako te stvari. Isto me to živciralo u GOT di su strahovukove pokazivali na kapaljku, dok su u knjigama često spominjani.
Da se razumijemo pogledati ću i treću sezonu ali da je sve to moglo još bolje, moglo je.