Flipper Eto nakon 100 godina žena i ja krenuli gledati drugu sezonu. Sinoć smo pogledali sedmu epizodu i došli na pola osme. Koji k se dogodio sa serijom? Druga sezona je teški smor i dosada. Svega par puta me podsjetilo da gledam House of The Dragon, a ne neku dosadnu seriju F produkcije. Nadam se da je ovo sve neka uvertira za treću sezonu i eksploziju događaja jer ako i treća bude ovakva…
sanzo Flipper Financijski problemi. Smanjili su budžet seriji i odrezali zadnje dvije epizode. Obično je kod GoT-a predzadnja epizoda bila spektakl, ovaj put je sezona završila točno prije toga.
sanzo Flipper HBO opcenito je imao velike gubitke. HoD je skuplji od originalne serije, a ima manju gledanost. Trebali su nekako smanjit troskove.
Zero Pa, gotovo sigurno da je povezano s gledanošću. Možda su u početku ljudi očekivali novi GOT, ali nije definitivno ta razina. Meni je osma bila čisto ok, uvertira u sljedeću sezonu i rasplet tog manje-više besmislenog rata zbog one drolje i njenog oca.
wooddiebone Meni je komplet serija skroz dobra. Prva sezona malo bolje, ali druga skroz dobra. Nije to rani GoT razina, ali miljama ispred dosta toga. Čvrsta osmica od mene za obe sezone.