Brijac yes, prakticki si mozes sam postaviti uvjete kao sto su velicina otoka, bogatstvo resursima, zelis li AI igrace i slicno. Pokrenes, utones u igru i sati samo prolaze 😁

4 mjeseci kasnije
2 mjeseci kasnije

Fenix Iznenadujuce dobar, nisam imao problema sa kontrolama a usa sam naslipo u igru. Jedino steta sta nema DLCove kao u PC verziji i navodno ih neplaniraju niti releasat…

Imas trail pa skini isplati se ako volis strategije

escoban ajde super mi je da su na PS5 riješili kontrole. Na PC-ju mi malo kašlljucalo dok je trajao trial od mjesec dana, što me ipak nije spriječilo da ostavim pun k sati.

Mogao bi uzet na PS5 onda

EDIT: Koliko sam vidio, na PS5 nema podršku za miš i tipkovnicu. Baš šteta

mjesec kasnije

Nakon triala prošle godine, sinoć sam ga uzeo na Uplayu i sjebao sam se. Zaraza samo takva.

Ali najveći problem imam da jednostavno moram krenut iz početka kad shvatim nešto novo. Je li itko došao dokraja? @chono?

Fenix nisam se usudio kupiti, jer bi patilo sve ostalo. Nemam kontrole kod Anno igara i ne zelim si to raditi u zivotu 😁

godina kasnije
      19 dana kasnije

HideooKoojima ima, pretpostavljam da je sporo i neces ubrzavati protok vremena, jer neces stici hendlat evente

chono

Nisam baš navikao na takvu vrstu. Očekivao sam nešto tipa Age of Empires ili Warcraft 3.

godina kasnije

Uzeo ovo čudo za 15€ na PS Storeu na akciji. Imam nekih 4-5h igranja i zasad mi se sviđa. S obzirom da do sad nemam nekih iskustava sa city builderima (igrao sam Tropci 5 nešto malo) još se dosta snalazim te mi grad izgleda nikako, ali imam osjećaj da sam pohvatao tek manji dio svega kaj me još čeka.

• Brijac

•  
          •  
          •  
          •  

Picek

Kakve su ti uopće kontrole na kontroleru? Nekak mi je to nezamislivo igrati na bilo čemu osim K+M.