Izgleda kao prerada dosadnog prvog dijela. Odigra sam ih sve i nekak mi je MEH više taj serijal. Fakat sam se zasitio.
Assassin's Creed Mirage
- Uređivano
Na PS5 započeo tek AC: Origins igrat.Zanimljivo na početku,al kad sam opet vidio miljardu ikonica na mapi,odmah sam dobio OCD zbog čišćenja tih ikonica po mapi.
Pa onda Odiseja,Vallhala.Do 2026.taman za nove AC igre.
Kolekcija je sada kompletna.
AC 3 remaster ima i dlc plus Liberation.
Ova verzija nema online trofeje, sto znaci da je mogu platinirati.
Krecem sa Konorom pa onda Unity, pa 2 prelazak Valhale da i nju platiniram i kompletiram mitolosku triologiju.
Taman pred nove koje izlaze.
Sve u svemu bice mnogo creedova
- Uređivano
S obzirom na termin kada je izašlo nekoliko prethodnih nastavaka lako moguće da izađe negdje u 10. ili 11.mjesecu 2023.
Stignu još napraviti jednu ekspanziju za Valhallu, većina igrača to sigurno želi usred manjka sadržaja.
Zvuci jako obećavajuće ovaj dio oko borbe. Kažu da je opet zabavna i izazovna.
Meni isto izgleda kao da ide u pozitivnom smjeru, samo jako velika steta sta je to sve odradeno u Vallhalinom enginu koji je za k sta se tice parkoura i steltha…
Idalje se nadam da cemo jednog dana dobit prvaog nasljednika Unitya.
Sviđa mi se izgled igre, art i općenito atmosfera, ali ne znam jesam li to samo ja, ali ovaj combat i neki pokreti izgledaju baš cluncky? Kao da je u igrama tipa Black Flag ili Unity to izgledalo bolje?
Isto tako, nekako je premalo ljudi u gradu, šteta što nema malo više populacije. Realno od Unitya više ne riskiraju s količinom ljudi na ulicama.
- Uređivano
Heat Mislim da su ljudi tek godinama nakon release naucili cijenit Unity, stealth/grad/parkour/grafika su bili vrhunski pogodeni… 10 godina stara igra bez problema posrami nove naslove. Steta sta si nisu uzeli vise vrimena da ispoliraju igre prije releasea.Stvarno se nadam da ce uzet Unity i gradit na dobrim stvarima iz te igre pa makar to bio samo Unity rmk…
edit:
E ovo mi se bas gadi neznam tko je mislio da je dobra mehanika
https://twitter.com/jorraptor/status/1701622405901201453?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Baš sam sad gledao i pronašao ovu montažu iz Unity-a. Baš je neusporedivo kad pogledaš.
I onda gledaš ovo
- Uređivano
Ljudi su kenjali da je svaka igra ista. Naprave zaokret i ponude igru koja se drukcije igra, ali i dalje drzi svoj AC lore. Ljudi kenjaju da je drukcije. Pa jebote.
RPG trilogiji nije naglasak na parkouru nego na produbljivanju lorea i grandioznoj rekreaciji antickih teritorija s velikom slobodom u nacinu igranja. U tome itekako uspijevaju. Za sve one koji prizeljkuju pravi nastavak Unityja, preporucam da ga zaigraju jer je igra van kampanje toliko ocito nedovrsena da mislim da mnogi to ignoriraju. Do te mjere da se itekako osjete boljke cak i u parkouru.
- Uređivano
Igrao Sam Bas Ove godine AC Unity i tocno Sto Decko iznad kaze. Igra je jednostavno losa i jedan Od losijih AC uopce.
Takodjer Sam igrao Ove godine i Syndicate i prosle godine hejtanu trojku i one Su cak bolje.
Mirage cak izgleda zanimljivo i vjerujem da CE se Jako dobro prodati i biti sasvim pristojna igra, iako CE pokupiti hejt jer je, eto, popularno srati Po AC serijalu.
Pozitivna stvar U Svemu je Sto CE Ubi svoje suze brisati milijunima, Bas kao i slucaj sa svakim AC.
- Uređivano
svjezi trailer
https://tech4gamers.com/ubisoft-denuvo-assassins-creed-mirage/
Pacijenti ubacili Denuvo u igru s day 1 patchom nakon što su review-ovi pušteni.
Brijac kakav ubishit move
sasvim solidan nastavak, nista extra al lijepo je opet zaigrat neki AC naslov