Picek U principu bez filozofije zdravo seljački kako bi se reklo. Trek će te poslužiti kako na cesti tako i u maksimiru, dok će te cube bolje služiti u maksimiru, ali na cesti ako češ raditi 40+km vjeruj mi biti će ti žao što si uzeo hardtaila odnosno cube. Uzimajući u obzir cube i ono što nudi neovisno o cijeni preporučio bi ti ga zbog dvije stavke kilaža 13kg ( iako je to sigurno za M veličinu ) i boja. Odnosno jedini adut koji taj bajk ima za tu cifru je kilaža. Osobno ti koristim SX grupu na jednom od svojih bicikala i zamjerku imam jedino na zadnju mašinicu, pogon je dobar, shifer je dobar.
Ali mašinica ili stražnji mjenjač nakon par mjeseci dolaze počnu dolaziti do izražaja njegove mane. Tako da čak bi ti i rekao uzmi bajk sa SX grupom lako kasnije nadogradiš, ali u slučaju ovog cubea kočnice i vilica su čisti promašaj. Čak i okej s obzirom na cijenu, ali za te pare uzmeš neki bolji čak i rabljeni.
Ako pak želiš hardtail do 7k ima marina, jamisa, itd nešto ćemo naći, ako ti se sviđa ideja "all roundera" treka s linka nečeš fulati sa njime ja sam ga osobno htio međutim kada sam uzimao svoj hardtail nije bilo dual sporta u mojoj veličini.