• Gaming Vijesti
  • Šef Xboxovih studija oduševljen je napretkom reboota Fablea

Pročitaj na portalu
Članak

Šef Xboxovih studija oduševljen je napretkom reboota Fablea

Prije dvije godine teaserom najavljeni reboot Fablea jedan je od najiščekivanijih Xboxovih first party naslova. Iako o njemu još uvijek znamo malo ili ništa, osim toga da je njegov razvoj povjeren tvorcima Forza Horizona.

Bitno da su oni raspustili Lionhead Studio sa Peterom Moulynexom.Pa sad drugi studio radi njihovu igru.

Molyneux si je sam kriv s obzirom da je postao prodavač magle. Najnoviji pokušaj zarade mu je bio igra temeljena na NFT-u. Prije toga nije ispunio obećanja iz Kickstarter kampanje.

Fico On je bio prodavač magle odavno.Još od igara Black&White i Populous: The Beginning.Sa prvim Fable-om je napravio odličan posao.Dok je drugi dio zabrazdio u sve i svašta a na kraju ostala samo solidna igra kao i treći dio.Onaj zadnji early acess pokušaj je bio čisti promašaj sa igranjem "Boga" dok se namještaju bitke i događaji.

edit: zapravo sam htio staviti ovo u blebetaonicu ali sam pogriješio tab. ali sad kad razmislim… 😃 negdje along the way bit će neki i kill my family for fun moment, barem za achievment