Pročitaj na portalu
Članak

Uncharted film se pojavio na hrvatskom HBO Maxu

Nakon golemog uspjeha na kino blagajnama, Uncharted film uskoro ćemo moći pogledati iz vlastitih domova. Ovisno o dogovoru Sonyja i producenata, Uncharted film u različitim svjetskim regijama izlazi na različitim streaming servisima, a sada je jasno kako će u Hrvatskoj on biti ekskluzivno na HBO Maxu.

HBO lagano pretiče netflix, netflix je postao blagi uzas

Koji užas od čušpajz filma.

Kad bi u isto vrijeme na različitim programima ( primjer HBO i HB2) bio ovaj uncharted i indiana jones, radje bi opet pogledao indiana jones,bez obzira što je indiana stari film ko biblija.

Ne mogu kad čujem nemutirani glasić od tom hollanda, kao da slušam neku curicu.
    Još se u petera parkera koliko toliko uklapa, u ovo nikako.

led_zeppelin Ne mogu kad čujem nemutirani glasić od tom hollanda, kao da slušam neku curicu.
      Još se u petera parkera koliko toliko uklapa, u ovo nikako.

Osobno mi je taj derle antipatičan, pogotovo za Spidermana i evo ovdje. Kao neki šonjo koji je prvi put sad tek dobio brkove, pa ga ne mogu shvatit ozbiljno i da hoću.

Nightyx Ma HBO je meni nr.1 od prvog dana,samo njega imam konstantno a Prime/netflix/disney izmjenicno

Tzereen Evo, danas došao i Elvis

Ozbiljno? Već?

Da li je moguće da po izlasku film u kina, mi znamo kada će film doći na platformu? Očito na HBO dolaze jako brzo.

Iako je Elvis film, koji ako si nabrijan na njega, zaista se mora gledati u kinu, ali je fascinantno da dođe tako brzo.

Torla Da li je moguće da po izlasku film u kina

Za neke se zna, ako se ne varam za WB filmove.

Torla mislim da je WB do sad imao politiku 45 dana nakon kino premijere.

Ali sad kad su počela ova komešanja sa Zaslavom i mergeanjem s Discovery+, vidjet ćemo kak će dalje nastaviti.

Volim streaming, volim dostupnost, ali i jebeno volim kino i mislim da kina nikad ne bi trebala izumrijeti. Bilo da se radi o starim filmovima ili spektaklima poput Top Guna. Ma da imam i 88" OLED, kino je kino. Zato mi je žao da, recimo, Prey nije došao u kina, već direktno na Disney+.