Prvi put čuo neki dan za njega.
Andrew Tate
- Uređivano
Jučer sam vidio vijest kako naše infulencerice idu kod njega na jahtu, navodo je tu u HR.
Ugl.. Lik koji, isto kao i 95% instagram i tik tok nakaza ne zaslužuje da se klikne na njega, a kamo li da ima temu na FFA forumu.
Andrew Tate je Brijačev dečko.
U biti, podsjeća me na grublju i još šovinističkiju varijantu Dan Bilzeriana. Možda je drugačiji modus operandi, ali zajednički nazivnik je isti.
- Uređivano
Nisam ni ja znala do prije mjesec dana, isto tako imala sam nesreću da mi iskoči na news feedu i kliknem i gotovo. Ugl klasičan primjer čovjeka koji je živi dokaz: ako pričaš gluposti dovoljno glasno dovoljno vremena, netko će te i poslušati.
Najtužnije od svega je što ga najviše podržava muški rod i ne kužim kako nisu skužili da one ferarije i pare koje ima, zaradio je preko tih istih jadnih usamljenih ljudi, opet većinom muškaraca, kojima propovjeda kako se ponašat sa i prema ženama. A bannali su ga ne zbog govora mržnje, ne zato što ima klipova gdje mlati žene i potiče takvo ponašanje, nego samo zato jer je promovirao onaj svoj tečaj aka prijevaru na svim svojim platformama a taj njegov biznis je vlada flagirala kao piramid scheeme
Ugl pustite da njegova prisutnost umre, takvom čovjeku najveći neprijatelj je njegova vlastita labrnja što ga je na kraju i koštalo, nek se pokopa do kraja, ne treba mu ničija pomoć kad to radi sam čim otvori usta bez problema.
Slažem se sa većinom, ali ne vjerujem da će uspjet odumrijet sam od sebe.
Postoji jako puno sentimenta koje ljudi djele s njim i spremni su mu oprostit gadarije zato jer na internetu govori stvari koje "većina misli, ali nitko ne govori".
Nije ni prvi ni zadnji, samo je prvi iz tog kruga koji je uspio ostvarit neki mainstream val.
Dok ljudi ne skuže da ekstremizam s jedne strane budi ekstremizam s druge, nema nade da takve spodobe odu u zaborav.
- Uređivano
wooddiebone ali ne vjerujem da će uspjet odumrijet sam od sebe.
Ma hoće, ipak se većinom radi o maloljetnicima, nemaju oni veliki attention span, pogotovo kad je bannan sa većine platformi. Za mjesec dva doć će nešto ala andrea tate, pa će svi poludit za tim, pa za koji mjesec kim kardashian otpast guzica i svi će pričat o tome. Taj njegov shock value je postao dosadan prije jedno mjesec dana, ljudi se zasite. I sad gledaj kako polako pada u zaborav ko i ona cura koja je lizala daske od wc-a u avionu usred covida. Sad pitaš koja cura? Upravo tako
Još jedan u nizu kretena koji su preko noći eksplodirali a sve zato jer priča nekontroliranu količinu gluposti koja lako povede današnje mlade. Međutim nema on ni blizu toliko para koliko fleksa po internetu, nitko me neće uvjeriti da ne to njegova jahta, njegovih 2-3 lamba uz par Ferrarija i slično.
Sve iznajmljeno za svrhu snimanja. Čak ni svojevremeno Dan Bilzerian koji mu je očita inspiracija a koji je zapravo i imao neke ozbiljnije novce (tatini, naravno) nije imao sve one kuće i ostalo što se prikazuje i to je odavno exposano a pogotovo ne ovaj levat.
Fake it 'till you make it.
Fenix well čitam dosta toga što drugi pišu ali nitko ne spominje da je lik godinama bio profi kickboxer,
A za ovo drugo se ne čudim baš, lik je javno opisao sebe kao "absolutely a sexist" i "absolutely a misogynist"
@kauboj iskreno moguće da ima bugattija. Frajer ima piramid scheme website "za alfa jebače" koji je počeo kao online kickboxing škola pa je sve to prebacio u to što je sad. Jebeno je moguće da je na svim tim debilima zaradio masu para.
fensisuperstar ima
"Imao"
fensisuperstar kak nebi bilo moguće zaraditi? Eno ti "šleperi" simpova koji financiraju tvičerice samo da ih se spomene. Takvi bi nekad bili topovsko meso, ili bili prepušteni prirodnoj selekciji da ih "ubije", a sad su financijska poluga za servisiranje onih koji prodaju maglu. Prije bih žalio takve ljude, a sad, tak mi je svejedno. Možda nisu bolje ni zaslužili.
- Uređivano
yakuza_stinger ili bili prepušteni prirodnoj selekciji da ih "ubije"
@Fenix mislim da je vrijeme da se doda AndrewTate emotikon
fensisuperstar mislim da je vrijeme da se doda AndrewTate emotikon
Kad mi plati.
Meni je super kako je uspio mobilizirat tu svoju ekipu pratitelja. Ekipa mu plaća za polaganje tog nekog tečaja, a za nagradu dobiju njegova videa koje mogu editirati i objavljivati na svojim profilima. Rezultat: Andrewa Tatea nema nigdje, ali njegovih videa ima SVUGDJE. Sveprisutan je iako su ga cancelirali. Po meni još jedan čvrsti dokaz da sveopća cenzura jednostavno ne funkcionira, zabrane nisu rješenje.
- Uređivano
Čovjek je profi kickboxer.
Tu je zaradio masne pare, uz to je počeo snimanjem djevojaka, odnosno cam girl live chat sa bratom.
Skupili su 6 cura željne zarade. One su pokazivale sise a on je pisao u chatu ili im diktirao što da govore jer on kao muško zna kako mi razmišljamo.
Tu su se našle hrpe simpova, debila i starih dedica koji su donirali hrpu para.
Trenutno imaju hrpu biznisa i casina diljem Rumunjske, brat mu vodi veliki dio only fansa.
Imaju para, treba se malo informirati, pogledati, istražiti.
U svakom slučaju, mizoginist ili ne, ko ga jebe. Čovjeka boli kurac za bilo čije mišljenje, živi ko bog, jebe kog bog i to je to. Nije radio ništa ilegalno za sada za razliku od političara, popova, raznih diktatora koji su masovno ubojice a izigravaju moralne vertikale. Kamo sreće da bi ljudi poput Tatea bili najveći problem.
Pogledao sam dosta podcasta, videa i razgovora. Jeste extreman nekad ali u dosta slučaja nije fulao kad kritizira ameriku i njihove ženske uz sveprisutnu dekadenciju društva. Dobro kritizira religiju, mada očito naginje islamu koliko je skužiti. Tu nije definiran. Smeta mu feminizam. Bahat je, arogantan, ništa čudno ili novo.
Nije nemoguće da nema jednog, ali kad prolazi kroz garažu sa par lamba e to je već mazanje očiju.
I još da se nadovezem na pravednika, znam to sve ali sumnjam na masne pare od kickboxa (možda su bile početni kapital (naglasak na početni) za cam biznis) i ono što je vjerojatno najveći izvor i najskandaloznije je što mu je kuća u Rumunjskoj (ako se ne varam) otkriveno leglo human traffickinga. Tako da na stranu njegovi šrot tečajevi i to sve, poprilično sam siguran da su ilegalni poslovi njemu pravi izvor para.
- Uređivano
Pa no, nije human traficking baš u tom smislu.
Cure same pristaju na to, Tristan (njegov brat) vodi taj biznis.
Only fans i casina su im primarni izvori zarade.
Sad su imali prilike radi Ukrajine, dosta ukrajinki je došlo radi posla.
Ajmo se složiti da sigurno ima mutnih stvari, to je danas neizbježno. Za sada je prejak, nisu mu ništa prišili. Mada ima nekoliko državljanstva, klasika i dobro dođe u slučaju gužve.
Dakle onaj Tate Hustler University koji ima online, preko toga regrutira ekipu koja onda stavlja zapise, objave i klipove u njegovo ime. Dobar način kako izbjeći ban i cenzuru.
Ima i one svoje "zapovijedi" koje je nazvao "Tateism".
- Uređivano
kauboj otkriveno leglo human traffickinga
ajd nemojmo pretjerivati sad. već bi ga zatvorili da je tako. Ne bih se čudio da je frajer sam sebe prijavio da ispadne veći manga nego što je.
Lik ima camgirls, kao što si rekao dignuo je početni kapital sa kickboxingom (i ne bih se čudio da su dizali pare na kladionici nekoj) i hrpu idiota što mu plaćaju pretplatu za kao što kaže @Nexus kako biti idiot. Boli ga kurac. A to što su ga obrisali od svugdje, mislim da mu je to samo plus. Frajer će za koju godinu imati kompletni anonimitet, sa hrpom sadrzaja iz proslosti za kojeg nikoga neće bolit kurac, povuci se negdje na neki otok i svi će zaboravit tko je i što je i kako je došao do tih para bilo legalno ili nelegalno.