Tko je taj lik?

Znam ovo bazično što se vrti zadnjih par tjedana po medijima, ali me interesira što znaju oni koji ga duže prate.

Shvatio sam da je debil, ali mi ie fascinantno koliko djece znaju sve o njemu, di je i što je, a čovjeka izbrisali sa svih društvenih mreža

Pa od starog Tatea sin valjda.

I mene zanima. Vidim da je sad i kod nas nešto. I neke naše influencerice se vucaraju s njim.

Mizoginist koji zvuči kao ekstremna verzija pick up artista ispalih iz škole real social dynamicsa.

Zadnjih tjedana mi ga vrtilo na youtube shorts…jebo dan kad sam pokrenuo jedan…sad ga se ne mogu rijesiti iz shorts videa.

Ukratko bahati čelavi nabildani kvazi kickboxer pun love koji soli pamet mladim nadobudnim ljudima kako je lako zaraditi milijune i kako su žene ( barem večina njih ) glupa potrošna roba.

Ne znaš jel više jadno ili tužno.

Nešto slično mcgregoru ali još sirovije.

Prvi put čuo neki dan za njega.

Jučer sam vidio vijest kako naše infulencerice idu kod njega na jahtu, navodo je tu u HR.

Ugl.. Lik koji, isto kao i 95% instagram i tik tok nakaza ne zaslužuje da se klikne na njega, a kamo li da ima temu na FFA forumu.

U biti, podsjeća me na grublju i još šovinističkiju varijantu Dan Bilzeriana. Možda je drugačiji modus operandi, ali zajednički nazivnik je isti.

Nisam ni ja znala do prije mjesec dana, isto tako imala sam nesreću da mi iskoči na news feedu i kliknem i gotovo. Ugl klasičan primjer čovjeka koji je živi dokaz: ako pričaš gluposti dovoljno glasno dovoljno vremena, netko će te i poslušati.

Najtužnije od svega je što ga najviše podržava muški rod i ne kužim kako nisu skužili da one ferarije i pare koje ima, zaradio je preko tih istih jadnih usamljenih ljudi, opet većinom muškaraca, kojima propovjeda kako se ponašat sa i prema ženama. A bannali su ga ne zbog govora mržnje, ne zato što ima klipova gdje mlati žene i potiče takvo ponašanje, nego samo zato jer je promovirao onaj svoj tečaj aka prijevaru na svim svojim platformama a taj njegov biznis je vlada flagirala kao piramid scheeme 🤣🤣

Ugl pustite da njegova prisutnost umre, takvom čovjeku najveći neprijatelj je njegova vlastita labrnja što ga je na kraju i koštalo, nek se pokopa do kraja, ne treba mu ničija pomoć kad to radi sam čim otvori usta bez problema.

oxi

Slažem se sa većinom, ali ne vjerujem da će uspjet odumrijet sam od sebe.

Postoji jako puno sentimenta koje ljudi djele s njim i spremni su mu oprostit gadarije zato jer na internetu govori stvari koje "većina misli, ali nitko ne govori".

Nije ni prvi ni zadnji, samo je prvi iz tog kruga koji je uspio ostvarit neki mainstream val.

Dok ljudi ne skuže da ekstremizam s jedne strane budi ekstremizam s druge, nema nade da takve spodobe odu u zaborav.

wooddiebone ali ne vjerujem da će uspjet odumrijet sam od sebe.

Ma hoće, ipak se većinom radi o maloljetnicima, nemaju oni veliki attention span, pogotovo kad je bannan sa većine platformi. Za mjesec dva doć će nešto ala andrea tate, pa će svi poludit za tim, pa za koji mjesec kim kardashian otpast guzica i svi će pričat o tome. Taj njegov shock value je postao dosadan prije jedno mjesec dana, ljudi se zasite. I sad gledaj kako polako pada u zaborav ko i ona cura koja je lizala daske od wc-a u avionu usred covida. Sad pitaš koja cura? Upravo tako 😀

Još jedan u nizu kretena koji su preko noći eksplodirali a sve zato jer priča nekontroliranu količinu gluposti koja lako povede današnje mlade. Međutim nema on ni blizu toliko para koliko fleksa po internetu, nitko me neće uvjeriti da ne to njegova jahta, njegovih 2-3 lamba uz par Ferrarija i slično.

Sve iznajmljeno za svrhu snimanja. Čak ni svojevremeno Dan Bilzerian koji mu je očita inspiracija a koji je zapravo i imao neke ozbiljnije novce (tatini, naravno) nije imao sve one kuće i ostalo što se prikazuje i to je odavno exposano a pogotovo ne ovaj levat.

Fake it 'till you make it.

Fenix well čitam dosta toga što drugi pišu ali nitko ne spominje da je lik godinama bio profi kickboxer,
        A za ovo drugo se ne čudim baš, lik je javno opisao sebe kao "absolutely a sexist" i "absolutely a misogynist"
        @kauboj iskreno moguće da ima bugattija. Frajer ima piramid scheme website "za alfa jebače" koji je počeo kao online kickboxing škola pa je sve to prebacio u to što je sad. Jebeno je moguće da je na svim tim debilima zaradio masu para.

fensisuperstar kak nebi bilo moguće zaraditi? Eno ti "šleperi" simpova koji financiraju tvičerice samo da ih se spomene. Takvi bi nekad bili topovsko meso, ili bili prepušteni prirodnoj selekciji da ih "ubije", a sad su financijska poluga za servisiranje onih koji prodaju maglu. Prije bih žalio takve ljude, a sad, tak mi je svejedno. Možda nisu bolje ni zaslužili.