Bome ovo ce ti biti vjerojatno prvi video s 100k pregleda, svaka cast. Dobro ti prolaze svi s tomb raider tematikom.

Garrus_V bilo bi jebeno, ali neće.

Ako ga kroz 2 tjedna natjera do 10000 pregleda, to je to. Koliko sam skužio, ako dobro potrefim video, spike ide cca 48 sati.

Moram naučit bolje naslove i thumbove radit za veći click through rate. Da bi dobio 100k pregleda, mislim da već u prvom danu to mora ići barem do 50k. A to još nisam sposoban.

Al bit će, nema odustajanja

yakuza_stinger dobro, nekako uvijek gledam kroz godinu dana. Meni se cini da si ti pomalo u klopci ovdje jer ti dobro prolaze stvari s Tomb Raider tematikom dok je ostalo nazalost jako slabo gledano. Mozda bi dobro bilo da uvedes odredjenu tematiku za svoja videa i pomalo probas to i na druge igre prebacivati ako kuzis sta zelim reci.

Ne zelim ispast pametnjakovic, zanimljivi su ti uradci samo je sve pomalo random.

Garrus_V to bi bio i cilj. Volio bih se polako odmaknut od Tomb Raidera. Na tome ću radit ove godine. Moram smislit neki brend. Imam par stvari na pameti, samo treba imat vremena za napravit sve.

mjesec kasnije

foggy to će mi na grobu pisat kao epitaf kako je krenulo

fensisuperstar samo ako postanem superstar. Ali mislim da je drifting u beamng prilično realan i da može poslužit kao "autoškola" za driftanje.

mjesec kasnije
        15 dana kasnije

Složio bih se s ukupnim dojmom za TR:U, ali da, zanimljivo što i u vrijeme izlaska nije bilo toliko interesa koliko je uslijedilo za "unchartedovski" reboot. Šteta, jer ovo je bio definitivno vrhunac one stare Lare od strane CD-a. K tome i oku ugodna igra i u današnje vrijeme.

Zero je, jako dobro izgleda unatoč tome što OBS recorder malo spizdi kvalitetu (moram nać dobar odnos kvalitete a da mi video ne postane choppy). ŠTeta što je kratka igra, ne bih se žalio da još ima 5 - 10h nivoa i šteta što nemam DLC-eve uključene u PC verziji.

yakuza_stinger ah kad sam uspio dobiti da me dva nemesisa naganjaju. Hentai prije nego sam znao kaj to znači

3 mjeseci kasnije

Nekako bih se i složio, gledajući one glavne nastavke ovaj je u samoj srži vrlo vjerojatno i najgori TR. Po pitanju rebootane trilogije nema ni trunke sumnje da je prvi ujedno i najlošiji te očigledni copycat Uncharteda. Al da, bitno da se Lara dobro prodala.🙃

Kae sljedeće, Rise of Tomb Raider?

Zero Pa taj prvi je i najbolji bio, odnosno nakon hrpe drloga ta trilogija zadnja je najbolje sto se serijalu desilo. Da nije taj TR izasao, nikad se serijalu ne bi vratio. Pogotovo u to vrijeme, badass Lara u predivnoj grafi, bas mi je dobro sjeo taj TR.

E al nije badass, o tome Kiki i lamentira u videu.