mjesec kasnije

foggy to će mi na grobu pisat kao epitaf kako je krenulo

fensisuperstar samo ako postanem superstar. Ali mislim da je drifting u beamng prilično realan i da može poslužit kao "autoškola" za driftanje.

mjesec kasnije
15 dana kasnije

Složio bih se s ukupnim dojmom za TR:U, ali da, zanimljivo što i u vrijeme izlaska nije bilo toliko interesa koliko je uslijedilo za "unchartedovski" reboot. Šteta, jer ovo je bio definitivno vrhunac one stare Lare od strane CD-a. K tome i oku ugodna igra i u današnje vrijeme.

Zero je, jako dobro izgleda unatoč tome što OBS recorder malo spizdi kvalitetu (moram nać dobar odnos kvalitete a da mi video ne postane choppy). ŠTeta što je kratka igra, ne bih se žalio da još ima 5 - 10h nivoa i šteta što nemam DLC-eve uključene u PC verziji.

yakuza_stinger ah kad sam uspio dobiti da me dva nemesisa naganjaju. Hentai prije nego sam znao kaj to znači

3 mjeseci kasnije

Nekako bih se i složio, gledajući one glavne nastavke ovaj je u samoj srži vrlo vjerojatno i najgori TR. Po pitanju rebootane trilogije nema ni trunke sumnje da je prvi ujedno i najlošiji te očigledni copycat Uncharteda. Al da, bitno da se Lara dobro prodala.🙃

Kae sljedeće, Rise of Tomb Raider?

Zero Pa taj prvi je i najbolji bio, odnosno nakon hrpe drloga ta trilogija zadnja je najbolje sto se serijalu desilo. Da nije taj TR izasao, nikad se serijalu ne bi vratio. Pogotovo u to vrijeme, badass Lara u predivnoj grafi, bas mi je dobro sjeo taj TR.

E al nije badass, o tome Kiki i lamentira u videu.

Zero

sam gameplay mi je super, zato sam s guštom radio toliko headshotova sa strelicama. Mislim da su u suštini oružja dobro izbalansirana. Protivnički AI bi mogao biti kudikamo bolji, al ajde.

Samo kažem da u suštini igra kao igra ima jako malo veze s Tomb Raider principima. Skoro bi mogao reći - kriza identiteta. Al na kraju krajeva, to je očito bilo što su svi htjeli. Igra kao igra nije loša unatoč svim mušicama, al mogla bi komotno imati drugo ime, i nitko nebi riječ rekao.

A Lara kao Lara, skroz drugačija karakterizacija, to mi je najmanje sjelo. Iako kako se igra bliži kraju, malo dobije kičmu, ali i dalje je to dosta plaho.

Sljedeće je Rise, da, a idem do kraja putovanja. Možda još po ekspanzijama udarit i to je to.

Zero al nije badass, o tome Kiki i lamentira u videu.

U prvom dijelu Lara je najveci badass valjda ikad. Sto joj se sve desi, bilo mi je zao a ona samo vadi iz sebe sta joj se zapiknulo.

Da nema veze sa fransizom kao takvom, to stoji, otisli su u uncharted smjeru i velim, fala alahu jer serijal je bio u dubokim govnima ogroman period. Taj prvi iz trilogije me vratio nazad serijalu, bio je odlican i u to vrijeme totalno sto je trebalo.

Dodatno, svi tombovi koje mozes nac su on pair sa tim sto serijal je, sad se samo ne sjecam koliko je toga u prvom dijelu, ali meni je bio najboljj, mozda zbog to efekta promjena serijala i konacno neceg sto je valjalo.

foggy Meni je nekako Rise najviše legao od te nove trilogije. Valjda ima veze i s tim snježnim settingom, jer ono, kvalitativno i nije neki odmak. Tombovi su isto nešto kompleksniji, makar Shadow u cjelini ima dosta više slobode u samom istraživanju i veličini područja (koja su s druge strane dosta monotona). Ne kažem ni ja da je serijal loš, u globalu je 8/10, za nekoga tko nije imao toliko doticaja s Unchartedom vjerojatno i 9/10, ali nije to više klasična Lara, sve je kežualizirano i podosta podređeno borbi i napucavanju. Igrivost u tom segmentu je srećom odlično odrađena.

Kao što rekoh i za moja nadanja za neki sljedeći TR, nadam se još većim i razrađenijim levelima i povratku vozila u igri. I bilo bi idealno da bude više regija u igri. Lara je ipak pustolov i arheolog.

Zero A možda sam i ja zabrijao jer prošlo je 11 godina. Imam samo sjećanja na naše pustolovine i znam da sam govorio kak je badass jadna Lara, sva podrapana ali dere i dalje, ne odustaje. Rise i zadnji TR su mi nekako off pričom još više, pa sam uvijek fallbackao na prvi, iako je i meni drugi sa snjegom bio gušt. U svakom slučaju nije klasiko Lara da, ali i bolje da nije ak se mene pita. Ako ne mogu postić efekt prvijenaca, bolje da se drže ovoga.

Enivej 😃 Krivi topic Ha-Ha-Ha 😃 Malo sam pogledao video, već mi taj TR ide na uši van 🙂

Najbadass stenjanje u igrama u prvom rebootu, da.😃

kaj da isposerem Rise samo na temelju tog što je nekad bila vremenska ekskluziva? 😃