ThaUrban kad budeš častio s 5 pivi, sve se da riješit
Moj čejnl - Kristijan
yakuza_stinger
Nakon 5 pivi neće biti Tomb Raider
@yakuza_stinger vrijeme da testiramo koliko si dobar vozač irl sad moraš kao ovaj lik početi svoje video skillove IRL prebacivati u voznju.
foggy to će mi na grobu pisat kao epitaf kako je krenulo
fensisuperstar samo ako postanem superstar. Ali mislim da je drifting u beamng prilično realan i da može poslužit kao "autoškola" za driftanje.
@yakuza_stinger - day one, a?
Zero cini se,
- Uređivano
Složio bih se s ukupnim dojmom za TR:U, ali da, zanimljivo što i u vrijeme izlaska nije bilo toliko interesa koliko je uslijedilo za "unchartedovski" reboot. Šteta, jer ovo je bio definitivno vrhunac one stare Lare od strane CD-a. K tome i oku ugodna igra i u današnje vrijeme.
Zero je, jako dobro izgleda unatoč tome što OBS recorder malo spizdi kvalitetu (moram nać dobar odnos kvalitete a da mi video ne postane choppy). ŠTeta što je kratka igra, ne bih se žalio da još ima 5 - 10h nivoa i šteta što nemam DLC-eve uključene u PC verziji.
yakuza_stinger ah kad sam uspio dobiti da me dva nemesisa naganjaju. Hentai prije nego sam znao kaj to znači
Nekako bih se i složio, gledajući one glavne nastavke ovaj je u samoj srži vrlo vjerojatno i najgori TR. Po pitanju rebootane trilogije nema ni trunke sumnje da je prvi ujedno i najlošiji te očigledni copycat Uncharteda. Al da, bitno da se Lara dobro prodala.
Kae sljedeće, Rise of Tomb Raider?
E al nije badass, o tome Kiki i lamentira u videu.
- Uređivano
sam gameplay mi je super, zato sam s guštom radio toliko headshotova sa strelicama. Mislim da su u suštini oružja dobro izbalansirana. Protivnički AI bi mogao biti kudikamo bolji, al ajde.
Samo kažem da u suštini igra kao igra ima jako malo veze s Tomb Raider principima. Skoro bi mogao reći - kriza identiteta. Al na kraju krajeva, to je očito bilo što su svi htjeli. Igra kao igra nije loša unatoč svim mušicama, al mogla bi komotno imati drugo ime, i nitko nebi riječ rekao.
A Lara kao Lara, skroz drugačija karakterizacija, to mi je najmanje sjelo. Iako kako se igra bliži kraju, malo dobije kičmu, ali i dalje je to dosta plaho.
Sljedeće je Rise, da, a idem do kraja putovanja. Možda još po ekspanzijama udarit i to je to.
Zero al nije badass, o tome Kiki i lamentira u videu.
U prvom dijelu Lara je najveci badass valjda ikad. Sto joj se sve desi, bilo mi je zao a ona samo vadi iz sebe sta joj se zapiknulo.
Da nema veze sa fransizom kao takvom, to stoji, otisli su u uncharted smjeru i velim, fala alahu jer serijal je bio u dubokim govnima ogroman period. Taj prvi iz trilogije me vratio nazad serijalu, bio je odlican i u to vrijeme totalno sto je trebalo.
Dodatno, svi tombovi koje mozes nac su on pair sa tim sto serijal je, sad se samo ne sjecam koliko je toga u prvom dijelu, ali meni je bio najboljj, mozda zbog to efekta promjena serijala i konacno neceg sto je valjalo.
foggy Meni je nekako Rise najviše legao od te nove trilogije. Valjda ima veze i s tim snježnim settingom, jer ono, kvalitativno i nije neki odmak. Tombovi su isto nešto kompleksniji, makar Shadow u cjelini ima dosta više slobode u samom istraživanju i veličini područja (koja su s druge strane dosta monotona). Ne kažem ni ja da je serijal loš, u globalu je 8/10, za nekoga tko nije imao toliko doticaja s Unchartedom vjerojatno i 9/10, ali nije to više klasična Lara, sve je kežualizirano i podosta podređeno borbi i napucavanju. Igrivost u tom segmentu je srećom odlično odrađena.
Kao što rekoh i za moja nadanja za neki sljedeći TR, nadam se još većim i razrađenijim levelima i povratku vozila u igri. I bilo bi idealno da bude više regija u igri. Lara je ipak pustolov i arheolog.
Zero A možda sam i ja zabrijao jer prošlo je 11 godina. Imam samo sjećanja na naše pustolovine i znam da sam govorio kak je badass jadna Lara, sva podrapana ali dere i dalje, ne odustaje. Rise i zadnji TR su mi nekako off pričom još više, pa sam uvijek fallbackao na prvi, iako je i meni drugi sa snjegom bio gušt. U svakom slučaju nije klasiko Lara da, ali i bolje da nije ak se mene pita. Ako ne mogu postić efekt prvijenaca, bolje da se drže ovoga.
Enivej Krivi topic
Malo sam pogledao video, već mi taj TR ide na uši van
Najbadass stenjanje u igrama u prvom rebootu, da.
kaj da isposerem Rise samo na temelju tog što je nekad bila vremenska ekskluziva?