Sve u svemu, Wo Long je Nioh 2.5 s naglaskom na deflect umjesto na stanceove i blok / staminu.
Jednom kad se ušemiš, igra postane smiješno lagana. Bossovi (uz 2-3 iznimke) padaju iz 2-3 pokušaja, nerijetko i iz prve (3 od 4 zadnja boss fighta u nizu isprve, osim baš onog zadnjeg). Dizajnom su oke, to mi se dopada, ali nikakav pretjerani izazov kao što smo navikli od Souls igara. Prvi boss u igri je da ti testira živce, a Lu Bu je jedini koji ti testira skill onak kak spada.
Dizajn misija je kopija Nioha, hrpa (nepotrebnog) loota je također prekopirana, slaganje builda mi je nekak degradirano, a priča besmislena (jbte mutavi protagonist) kao i u, jel, Niohu, osim što mi je kao fanu prijašnjih Dynasty Warriors igara bilo cool vidjet te poznate legendarne likove.
Isprobal većinu oružja, imal par svojih favorita, ali sam podosta mijenjal ona koja koristim da mi nebi preraslo u monotomiju.
Magije su za kurac, postoje 3-4 vrijedne spomena koje sam i koristil nakon što sam posto veći level. Ove početne su većinom totalna glupost.
Varijacija neprijatelja je preloša. Čak i prije sredine igre ispucaju sve što će te čekat u igri, tak da mlaćenje jednih te istih postane zamorno.
Ja jesam s guštom ovo odigral, potrebna mi je redovita doza kvalitetnog Souls fixa i Wo Long je dovoljno dobar da to i isporuči, ali nije ona razina najboljih. Neka solidna osmica sigurno, ali obje Nioh igre su mi bile bolje, a From Soft igre i dalje ostaju nedostižan uzor.
Drugovi iz Team Ninje, vrijeme vam je za novi Ninja Gaiden i bolje vam je da bude jebeno dobar.