Igrao noćas malo, prvi boss i dosao do hotela koji je ako dobro kuzim glavni hub u igri.
Atmosferično jako, odličan setting mračnog Pinokija koji reže lutke i umjesto krvi zamalja se uljem. Mjuza za sad niš posebno, audio gluma solidna koliko sam slušao kroz prve NPC-eve u hotelu. Ljepuškasto i solidno.
Gameplay… Je malo čudan. Drven užasno, više mi vuče na arkadno mashanje s ovim specijalnim potezima, a ostatak je drven dozlaboga… Napadanje je clunky i sporo, iako sam balanced build. Imam problem s tim napadanjem, uvijek sam kratak i teško mi je ocijenit koliki je reach i kak će napad zamahnuti. Dodge je užasan, odustao sam od njega odma jer čim napadnem zalockam se u animaciji i ustvari naučna fantastika je izbjeć napade. Parry je ok, iako isto stišćem kao manijak jer nemam pojma u kojem trenu stisnut guard. Poginuo sam par puta na boss fajtu i vrlo brzo naučio patterne pa sam ga umlatio. Super je specijal sa L2 (ruka, grapling dobio). Ima potencijala, nadam se raznovrsnim buildovima i gadgetima.
Za sad solidno iskustvo osim combata koji mi je stvarno kritičan na trenutke, ali moram prokljuvit točno kak je zamišljeno. I ne stiskat R1 kao manijak 😃