Lies of P
Ekipa jel može nekakav savjet za onog šupka Simona Anusa jerbo sam pošteno zapeo na njemu i polako mi već ide na penis, imam motivity build pa razmišljam da se prvi put respecam i idem možda na advance ili technique svaki tip je dobrodošel….
Advance build
Imas onaj acid sprear koju nades u ch5 i imas onaj salamander noz vatreni u ch3 pa ako oces igrati sa kiselinom onda igraj sa ovim spearom ako oces vatru stavi noz na rucku od speara. Rucku stavi na advance.
Od ruke kad ides na advance b dize se damage od struje pa struja isto radi dobar damage.
Ako oces easy mod onda u ch5 kod onog sto prodaje kupi pizdarija za bacanje i onda ka zaspi sa time
Iskreno skidam kapu svima vama koji uzivate u ovakvim igrama! Igram 2 dana i mislim da je to to, jednostavno ne vidim nista zabavno ni privlacno u mazohistickom ponavljanju istih sekvenci dok ne popamtim lokacije ili poteze neprijatelja. Sva sreca da je na GamePassu
Evo nam i novog patcha i balansa i dlc i nova igra svega.
- Uređivano
@Miro ti si platinirao igru?
Pitam jer me zanima kako si dobio Free from the puppet string ending?
Završio sam prvi prelazak i dobio dva endinga, ostao mi je ovaj treći. Njega sam ostavio za truth prelazak no dosta ekipe kaže da treba imati ipak nešto humanityja i ne svugdje govoriti istinu jer da će me to lockati od gore navedenog endinga. P.S. muka mi je kad se sjetim da ću se na NG+ trebat šamarzi s Nameless Puppeta, to mi je jedan od najgorih bosseva ikad u igram. Čak mi je Simon naspram njega kamilica.
Inače, od trena kad sam ga našao igram s Booster Glaiveom i technique buildom i mislim da ću nastaviti s tim, nekako sam se najbolje snašao s tim.
- Uređivano
https://foggyproductions.com/guides/lies-of-p/topic/chapter-11-collectibles-and-endings
Imaš na kraju opisano. Samo daj truth odgovore i na kraju što treba. Ja sam doslovno proletio kroz igru i samo to radio.
Znaci slusaj ploce tako dizes a njabolje znas jeli ti dovoljno velik humanity po nosu na slici di izvuces oruzje kad njega mozes izvuci to je to.
Cita san da i ako se poklinis pray gesture na neke kipove da dizes humanity
Miro znas jeli ti dovoljno velik humanity po nosu na slici di izvuces oruzje kad njega mozes izvuci to je to.
Nije istina, nisam nosa skoro niti imao a dobio sam kraj koji Picek treba. Možda stvarno treba humanity, ali male doze. Ne treba do kraja, jer to što si ga vukao van znači da imaš mrcinski Humanity.