Važem da li uzeti Lies of P ili Lords of Fallen. Lies of P mi se čini kao bolji naslov no nisam igrao ni demo ni niš pa me zanima da li se isplati odigrati?

Mislio sam uzeti i Spajdija sutra, ali mi se neda igrati 100 repetitivnih side questova tak da odustajem od njega zasad.

Picek

Lies of P definitivno, Lordsi su i dalje sjebani na ps5.

Lies je top igra bez bugova i icega.

Miro tako se i meni čini. Al rekoh da potvrdim jer vidim da je dosta ljudi odigrao Lies of P do nekog dijela pa imaju iskustva jel valja igra ili ne.

Picek

I ja san ceka oce li patch sto rjesiti za Lordse ali nista nesto je popravljeno ali i dalje koma a igra je 500kn

Lies ti je jeftiniji i radi kako treba.

A sad imas stotine buildova i svega pa ti nece ni teska biti

Miro najs, onda budem uzeo Lies of P. Inače volim Souls igre pa da nečime utažim žeđ do ekspanzije za Elden.

Slazem se s Mirom, imam obje igre i Lies of P je stepenica iznad po svemu.

DarkPunisher

Ja se isto potajno nadan da ce Lordse popraviti, ali stetu su napravili i igra ce jako brzo na sale tako da ko nije nek se strpi sa kupnjom

Cekam i ja sale i da skrpaju te pizdarije, dosta je vise financiranja tih pizdarija

Piknuo sam igru pa bumo vidli jel valja kaj.

Došao sam do prvog bossa. Protivnici su do sad bili vreće za napucavanje. Ono što mi je upalo u oko je predivna grafika. Npr. kad se zakrvavi majica i onda se polako ispire na kiši, baš vrhunski izgleda.

Početak 5chp nisam niti jedno još crknuo, zar su stvarno toliko olakšali igru patchom?

😝

ibor4you

Bome jesu evo me oko 8h igre polovica ch7. Dosta vise xpa nego prije i to bas osjetno vise.

Miro Jos si ja mislim na NG+ kak stalno imam za level, onda su i to digli

ibor4you

Hehe dobar si ja sam pocel pizdit na ch4 bossu 🙂, al definitvno najveci rage mi je bil na walker of illusion. Taj mini boss me izludil

foggy

Da krcat si sa ergom koliko ga je, evo ja taman kod ch4 bossa u ng+

Definitivno jedna od najboljih igri godine.

34h platina

Tolko mi se igra svida da san uziva u sva 3 prolaza 1 na boxu i 2 na ps5.

Mislim da ce mi ovo stvarno biti GOTY za 2023

Miro Ja cu ipak samo 2 prolaza, napravio sam backup na cloud tako da mogu odigrati 2 finala u jednom pokusaju 😆

Gipsyking

Pa i ja sam radio cloud save 2 prolaza sam imao za platinu.

1 prolaz je bio na xboxu

Ekipa jel može nekakav savjet za onog šupka Simona Anusa jerbo sam pošteno zapeo na njemu i polako mi već ide na penis, imam motivity build pa razmišljam da se prvi put respecam i idem možda na advance ili technique svaki tip je dobrodošel….

gusterko

Advance build

Imas onaj acid sprear koju nades u ch5 i imas onaj salamander noz vatreni u ch3 pa ako oces igrati sa kiselinom onda igraj sa ovim spearom ako oces vatru stavi noz na rucku od speara. Rucku stavi na advance.

Od ruke kad ides na advance b dize se damage od struje pa struja isto radi dobar damage.

Ako oces easy mod onda u ch5 kod onog sto prodaje kupi pizdarija za bacanje i onda ka zaspi sa time