Dajte ljudi pa nemam ja vremena za ove 8/10 naslove. Elden sam platinirao kao gospodin jer takva igra se pojavi jednom u 5 godina. A ove 8/10 nemam kada. Svidjet će se svima koji vole souls žanr. Osim Miri.

Odigrao sat vremena i nije loše. Na prvoj boss borbi poginuo par puta pa mi se posrećilo. Stigao do hotela, odigrao još malo i ugasio. Dojam je da će souls majstorima ovo biti lagano. Možda nastavim kad bude vremena.

Evo sat i nesto igre, grafika na trenutke vrh na nekim mistima vidis malo kaskanja ali nista strasno. Atmosfera igre je brutalna ugodaj prica i to se stvarno cini top.

Neprijatelji obicni ultra lagani do prvih na koje treba koristiti parry e tu kurac. I prvi boss samo san tuka napad i pokusava bezuspjesno pogoditi posrani parry i tako ga prosa. Znaci kad dodu jaci bossovi sa duplim hp om pisi propalo.

Dodge je beskoristan

A igrati cu dok ide ali ne planiram se zivcirati sa tom parry gluposti.

Svi su ludi za Parry

Ne kužim u čemu je problem ni tu ni u Sekiru, samo udariš parry prije napada i to je to. Tu i tamo dodgeš ako treba i tjt. Easy peasy.: p

Zero

A nije bas tako drugacije je bilo u Sekiru. Tu dodge mozda mozes koristiti protiv obicnih i malih protivnika jer ne napravi neki veci dodge lik pa kad je tu boss sa velikim zamahom isto te lupne iako si dodge stisa kad triba. Parry koji radis sa blockom ako si stisa rano radis block koji ti skida isto HP ali manje kojeg mozes vratiti sa obicnim napadom ali moras biti brz. E sad ako je boss i radi par udaraca a ti drzis block gotov si. Boss jednostavno trazi perfektan tajming sa perryem to je u biti i đir cile igre jer perfektan parry radit stagger na neprijatelje cak im i unistava oruzje.

Uglavom igra je stvarno odlica, ako volite parry đir nemate se sto misliti ako niste ljubitelj jebiga nije za vas.

Miro Pari mi na dobar BB klon, ali ako su pokrali i Sekiro, tim bolje. To je s gameplay strane ipak najbolja From igra.

Zero

Pa da sa izgledom dosta vuce na BB, a jebiga meni je Sekiro i dan danas najgora From igra. Cak san bio i odusta jer mi se nije svidilo onda san ipak odigra i platina jer jr From igra i ruzno mi je bilo ne zavrsiti je. A i od ekipe koju poznam najvise im se nesvida Sekiro.

Probaj demo od ove igre, ja demo nisan tija niti igrati kad san zna da dobivam free igru na gamepassu.

Ma treba samo malo vise skilla nego sto Miro ima.

deathwish

A igra je za sad top i jos nisan u fazi da ne ide.

Flipper

Reci nam sokole do kud si dosa u igri.

Sad krecu klasicne fore bija san u guzvi nemogu od djeteta igrati i to

Igrao noćas malo, prvi boss i dosao do hotela koji je ako dobro kuzim glavni hub u igri.

Atmosferično jako, odličan setting mračnog Pinokija koji reže lutke i umjesto krvi zamalja se uljem. Mjuza za sad niš posebno, audio gluma solidna koliko sam slušao kroz prve NPC-eve u hotelu. Ljepuškasto i solidno.

Gameplay… Je malo čudan. Drven užasno, više mi vuče na arkadno mashanje s ovim specijalnim potezima, a ostatak je drven dozlaboga… Napadanje je clunky i sporo, iako sam balanced build. Imam problem s tim napadanjem, uvijek sam kratak i teško mi je ocijenit koliki je reach i kak će napad zamahnuti. Dodge je užasan, odustao sam od njega odma jer čim napadnem zalockam se u animaciji i ustvari naučna fantastika je izbjeć napade. Parry je ok, iako isto stišćem kao manijak jer nemam pojma u kojem trenu stisnut guard. Poginuo sam par puta na boss fajtu i vrlo brzo naučio patterne pa sam ga umlatio. Super je specijal sa L2 (ruka, grapling dobio). Ima potencijala, nadam se raznovrsnim buildovima i gadgetima.

Za sad solidno iskustvo osim combata koji mi je stvarno kritičan na trenutke, ali moram prokljuvit točno kak je zamišljeno. I ne stiskat R1 kao manijak 😃

foggy

Evo mene na 3ipo sata igre taman dosa do chapter 2 zadnjeg bosa i takoreci nemoren prdnuti, dodge mi je beskorisan a block parry ne kuzim ima li kakav delay ili sto. Znam ako stisnes prije i nije perfektno da ce te udariti ali ne kuzim zasto mi se desava da ne radi nikakv blok.

Igra mi je do sad fenomenalna i problema nije bilo, lagano istrazivanje uz kojeg jaceg neprijatelja bas gustam. Ali sad ocito krece taj dio koji nevolim

Miro Ja sam dosta "tiltao" taj L1, malo malo stisnem kad mislim da treba, ali nije ni to rješenje. Stigneš i držiš L1 taman kad te ide napast, ali probaj na feeling kad te otprilike napad bude pokosio. Ja naučim momente kad napada, onda si u glavi brojim i stišćem + držim blok. Nemoj samo napadat jer sve što nije blok cancela taj efekt.

Čudno je stvarno, combat mi nije skroz legao ali prvi boss fajt mi je bio super.

Baš ste me napalili na igru. Fakat mi se igra.

foggy

Ja san L1 prebacio na L2 lakse mi je. Znam tajming ali kazem ti nece mi prihvati nekad.

A da mrzin parry bogami ga mrzim

Miro posto je to manji naslov, odnosno nije ovo From, ocekujem da nije sve savrseno kak bi trebalo bit. Zaot velim da je combat drven

foggy Gameplay je drven zato što igraš s pinokiom.