DS2 je takav bullshit scam fiesta da jednostavno nije reprezentativan za ostale FromSoft igre, daj im šansu.
Prvi put kad sa upalio BB isto sam previše oprezno i polako i sa strahom krenuo, i kad bi umro "morao" bi pokupiti nazad svoje blood echoese i ponovno usput sve ubiti sve dok nisam došao do Cleric Beasta, umro vrlo brzo i shvatio da nema šanse.
Uzeo pauzu i pred izlazak Elden Ringa probao opet s otvorenim razmišljanjem da ću umrijeti X puta, na svakom bossu po desetak i više puta dok ne naučim i čim sam se pomirio s tim krenulo je iznimno glatko (prvi boss na kojem sam umro je cca na sredini igre). I evo, baš jučer po ne znam koji put prešao opet BB, upalio istog trena New Game (za novi build i novo oružje) i evo me večeras pri kraju igre opet.
Nisu neprijatelji tako kompleksni, roll uvijek u lijevu ili desnu stranu (ne nazad) kad krene napad i čim to uđe u refleks igra postaje 80% lakša a ostalih 20% su malo jači i kompleksniji neprijatelji i bossovi sa specifičnim combo napadima.
Uglavnom, pauza pa ponovno čistog uma je meni pomoglo a čuo sam i nekolicini drugih. Samo opušteno i ići će.