Lies of P
stigao u hotel, 5x sam se borio protiv puppet mastera, il sam ja glup il taj dodge i parry ne funkcioniraju nesto naj
foggy ja sam isto gledo koj k
Ali stvarno moran reci da je igra top od atmosfere koj ubija leveli ni veliki ni mali uz odlicne shortcutove plus dosta tajni.
Taj parry nemogu nikako prokuziti mislin da igra nece prihvati blok dok ne prode animacija udarca barem takav dojam iman.
Da nije parrya i posto neznam ocu je moci zavrsiti radi toga bogami ovo bi bilo blizu desetke jer me bas zabavlja…prije bossova naravno
Da je desetka nije. Cekam samo da se otvori malo customizacija, naznake su tu da bi moglo bit dobrih buildova.
Onaj tvoj strujni je pao iz druge, ne znam jelmi spirit toliko pomogao ili sta ali satrao sam ga. Hit box za parry je dosta tijesan, najgore je jer nemas pojma kak tko napada
A kod mene je bio problem sto san zabrija da tih kamenja za summon nema puno i nisan tija to koristiti i nisan moga prdnuti onda san gugla i vidija da kamenja za summon moze nafarmati na svakom vecem neprijatelju i onda san bossa ubio kroz par pokusaja.
Mozda bi ga i prije ali mi je 2 puta usralo run ono kad mu se hp traka zabili da ga udaris sa r2 na nebi stiga i tu je bilo doviđenja.
foggy onda je i Armored Core 6 isto Souls igra lol, Ali kako god. Fali Vam skilla za igre gdje ne mozete brute force-ati sa leveliranjem i skrivati se iza provjerene Souls mehanike Dodge Roll uljevo i stita i Tako preci cijelu igru.
Elden Ring da nisu ocito namjerno nebalansirali bi bila jedna od laksih igara Koje Sam igrao ovih godina jer Sve do zadnjih bosseva je Bio smijeh od igre gdje Sam Sve skupa umro jednako puta kao na Saint Ishinu.