Sterlok Vau…ljudi koji su kupili igre konačno mogu igrati svoje plaćene igre dva dana. I to su dočekali. Ali nakon isteka dva dana, nema više igranja svojih plaćenih igara na svojim plaćenim konzolama.
doctorfreak Sterlok Mene osobno MP gotovo ne zanima. Skužio sam da to klinci igraju po cijele dane i nemam neke šanse. Ovako si upalim nešto SP casual i guštam.
prayer Hej, znamo da nam je konzola poskupila, no evo hrpa igara da igraš online besplatno na 2 dana. Jedini je uvjet da kupiš konzolu za 50€ više. Pa ja ću se jebati 😂😂😂😂
master_x led_zeppelin Ne vrijede ti popusti za free vikend,logično.Treba plaćat pretplatu pa onda bude tek popust.
led_zeppelin master_x ma znam kažem samo da im je gesta free vikenda totalno bezveze, pola vikenda si skidaš da bi jedva pola dana nešto što bi trebalo biti free igrao taj mizerni dan besplatno.
turok99 Vjerovatno bi svi mi da smo igrom slučaja vlasnici ili rukovoditelji takvih firmi napravili sve da udovoljimo kupcima-potrošaćima i što je više moguće smanjimo vlastiti profit da udovoljimo drugima. I cijela planeta je okupana ružićasto a ne krvavim novcem. Pa sve firme ovoga svijeta nam uvaljuju muda pod bubrege pa tako i Sony…ali jedino se zbog njega na svaku vijest diže na stražnje noge…
doctorfreak ikral U pravu si. Igranje igara ionako spada pod luksuz, pa bilo kakva rasprava o cijenama pada u vodu. Realno.
Flipper Evo u SD ima 20% popust na igre pa recimo Hogwarts za PS5 izađe 455kn. PS4 verzija i manje. Ma ništa nije skupo. 😃