Tuhy

Aj ne budi picka pliz

Sad opet procitaj sto si napisa

Nije ti po tome silo apsolutno nista u seriji

I onda je prosjek

Nako te jeben sto je prosjek

Po tome sto si napisa ti je najgore od marvela do sad ali opet si pica koja nema muda reci da je nesto govno ako je govno

Ne moras konstantno biti u sredini da svima udovoljis

Meni je She Hulk jedno 28 puta bolji od Ms. Marvel npr. Tatiana je, ne samo fantastična glumica, već je izuzetno šarmantna.

To što je sad već nama fokus možda malo pretjerano na tom feminizmu, mislim da je malo pretjerano. Niti Doctor Strange nije bio simpatičan na početku filma. Iron Man je isto bio veliko dijete. Ali su filmovi trajali 2 sata pa je character arc odrađen brže. Ovdje traje koju epizodu da se zalaufa.

Ok. Napiši gledam smeće zbog Tatiane i riješili smo ovu dilemu.
    Ja ću te podržati.

Ja još uvijek pokušavam skužit jel iritantniji wokeness ili ekipa koja ga vidi i proziva tamo gdje ga nema.

Nisam još drugu seriju pogledao, ali serija ima potencijala ako ne nastave lupati po istim stvarima.
    CG u nekim nebitnim scenama izgleda stvarno dobro, ali u onim bitnima često razočara. Mislim da je glavni krivac nevjerojatno katastrofalna female bodybuilder kosa.

Mene je CGI čak ugodno iznenadio. U onom prvom traileru je bio katastrofa. Sad je ok.

Miro ali opet si pica koja nema muda reci da je nesto govno ako je govno

A ono… 2 epizode, sat vremena sve skupa.

Imaju prilike popravit i učinit zanimljivijim, premalo je ovo vremena da mogu objektivno i konkretno nešto zaključit.

Da je baš ono zadnje govno, nije.

Brijac Ona scena gdje ona njega izgura s autom, a u drugoj sceni oni baca kamen od ne znam koliko tona kao iz šale.

Primjeti da je Hulk u sceni sa autom cijeli u zraku. Noge mu nisu na podu i samom time nema nikakav oslonac na koji se može poduprijeti da zadrži auto.

Odgledao treću sad. Nije lošije od Mrs. Marvel nikako. Čak bi rekao da je zabavno.

Ali post credits scena, my god, koji užas.

Meni je ovo najbolja serija koju nisam gledao

Tzereen Ali post credits scena, my god, koji užas.

Samo na temelju te scene bi trebalo zabraniti MCU na 10 godina.

Ne, fakat ne kužim tu end credits scenu. Baš užas. Btw, ko prvo, fakat nikad nisam ni čuo za tu Megan Thee Stallion. A nije da ne pratim svakojaka govna po internetima. A ko drugo, nahvalili je u seriji ko da je Rihanna ili Beyonce.

Gdje vi trosite svoje vrijeme majko mila 😅

A volimo MCU. Fakat je bio tako pažljivo razrađen prvih 10-11 godina. Ali da, od kad su krenuli sa serijama… fook mi.

Zadnja dva filma su bila super doduše. Ali serije…

herc vi ovo gledate ? Trebali su ubaciti she/her/they hulk i bilo bi vrh. 🤣

@led_zeppelin Od Avengers: Endgame nisam pogledao niti jedan Marvelov film u komadu, sve mi je nekako izlizano. Ako bih izdvojio jedan MCU film nakon Endgame, onda je to Spider-Man: No Way Home. Ne kažem da MCU ne valja, nego sam se zasitio filmova sa super herojima.

Što se tiče te scene iz velike zelene gosođe, od jutra je na svim živim društvenim mrežama, još mi samo fali da je vidim na tetrapaku.

Kako kaže vjerna ekipa, čekajte da se likovi “razrade” i bit će kao Tony i Cap 😆

Tzereen A volimo MCU. Fakat je bio tako pažljivo razrađen prvih 10-11 godina.

Nije. Prvih 6-7 godina su lutali i imali gomilu loših filler filmova. Imali su svega 3-4 dobre godine, na čijoj slavi još uvijek žive.

weky imao je loših filmova, naravno. Ali je povezanost svega bila na zavidnoj razini. Ali čak i loši filmovi iz tog perioda su bolji od 70% novih serija.