Serija/Film - Serija
Datum premijere - 18.08.2022.
Žanr - Komedija, Akcija, Strip
Trajanje serije - 2022 -
Broj epizoda - 9
HR titlovi - NE
Dolby Vision - DA
Dolby Atmos - DA
https://www.imdb.com/title/tt10857160
She-Hulk: Attorney at Law
Danas druga epizoda!!
Prva je bila ok.
Ništa posebno, ali ništa onak loše kak neki žele prikazat.
Lako štivo za ubit pola sata ili dodatnu ekspoziciju, ako se baš Marvela nemrete zasitit.
Prerano je još reć jel serija ima ikakve implikacije u kontekstu šireg MCU, ali ljepi je vidjet da su ciljali da bude pitko i optimistično kao i strip.
prayer Što te točno smeta? Meni se svidjela prva epizoda, CGI je malo li la ali serija ima karizmu.
Sve. Ona scena gdje ona njega izgura s autom, a u drugoj sceni oni baca kamen od ne znam koliko tona kao iz šale. Pa ove scene uveličavanja žena, a zapravo rade od nje totalnu glupaču kao npr:
Uopće nisam imao problem s time da je žena Hulk kao što su neki prigovarali po internetu, ali nakon što to odradiš ovako loše onda počinjem i ja kužiti to nezadovoljstvo. Kad imaš muškog heroja nitko nema potrebu da ga uveličava na silu, a čim je tu žena odmah dođe neka potreba da se prikazuje kako je ona bolja od nekog muškarca.
Nije, naravno, 0/10 smeće kak Miro tvrdi, al nije mi sjela ni glumica, ni "ton" serije, nit "humor" nit guranje hrpe radnje u 35 min po epizodi.
Nastavljam pratit jer je Marvel, al da me oborilo s nogu, nije.
S obzirom na neke Marvel standarde, čisti prosjek.
Aj ne budi picka pliz
Sad opet procitaj sto si napisa
Nije ti po tome silo apsolutno nista u seriji
I onda je prosjek
Nako te jeben sto je prosjek
Po tome sto si napisa ti je najgore od marvela do sad ali opet si pica koja nema muda reci da je nesto govno ako je govno
Ne moras konstantno biti u sredini da svima udovoljis
Meni je She Hulk jedno 28 puta bolji od Ms. Marvel npr. Tatiana je, ne samo fantastična glumica, već je izuzetno šarmantna.
To što je sad već nama fokus možda malo pretjerano na tom feminizmu, mislim da je malo pretjerano. Niti Doctor Strange nije bio simpatičan na početku filma. Iron Man je isto bio veliko dijete. Ali su filmovi trajali 2 sata pa je character arc odrađen brže. Ovdje traje koju epizodu da se zalaufa.
Ok. Napiši gledam smeće zbog Tatiane i riješili smo ovu dilemu.
Ja ću te podržati.
Ja još uvijek pokušavam skužit jel iritantniji wokeness ili ekipa koja ga vidi i proziva tamo gdje ga nema.
Nisam još drugu seriju pogledao, ali serija ima potencijala ako ne nastave lupati po istim stvarima.
CG u nekim nebitnim scenama izgleda stvarno dobro, ali u onim bitnima često razočara. Mislim da je glavni krivac nevjerojatno katastrofalna female bodybuilder kosa.
Mene je CGI čak ugodno iznenadio. U onom prvom traileru je bio katastrofa. Sad je ok.
Brijac Ona scena gdje ona njega izgura s autom, a u drugoj sceni oni baca kamen od ne znam koliko tona kao iz šale.
Primjeti da je Hulk u sceni sa autom cijeli u zraku. Noge mu nisu na podu i samom time nema nikakav oslonac na koji se može poduprijeti da zadrži auto.
Odgledao treću sad. Nije lošije od Mrs. Marvel nikako. Čak bi rekao da je zabavno.
Ali post credits scena, my god, koji užas.
Meni je ovo najbolja serija koju nisam gledao
- Uređivano
Ne, fakat ne kužim tu end credits scenu. Baš užas. Btw, ko prvo, fakat nikad nisam ni čuo za tu Megan Thee Stallion. A nije da ne pratim svakojaka govna po internetima. A ko drugo, nahvalili je u seriji ko da je Rihanna ili Beyonce.
Gdje vi trosite svoje vrijeme majko mila
A volimo MCU. Fakat je bio tako pažljivo razrađen prvih 10-11 godina. Ali da, od kad su krenuli sa serijama… fook mi.
Zadnja dva filma su bila super doduše. Ali serije…
herc vi ovo gledate ? Trebali su ubaciti she/her/they hulk i bilo bi vrh.