Nakon što je GTA 5 premašio prodajni jubilej: Novi GTA će postaviti novu ljestvicu kreativnosti za čitavu industriju
Fico ja hoću ženskog lika. Gta5nline mi je imao žesnkog avatara. Izgledao kao najgora fulja. Išarana od glave do pete, sva droljasta sa razmazanom šminkom, minjak halteri i frizura koju bi i najgore kurvetine osudile kao too much.
Zasto ekipa ima takav meltdown radi žena ? U prosjeku je 40-49% gamera zena, gameri nisu iskljucivo muskarci. A ako se pitate zasto se vise ne ukljucuju u rasparve i chat&voice chat pogledajte malo komentare na ovom i clanku slicnim ovome. Dosli smo do toga da su žene woke propaganda, glupih li izjava.
Najbolje je ništa ne komentirati da se slučajno netko ne bi uzjebao sačuvaj bože poremetiti harmoniju.
Treba uvesti sarkazam / ironija tag jer vidim da neki ozbiljno doživljavaju komentare ovdje
Tvoj sarkazam je vidljiv iz aviona…ali uvijek ima poneki Sheldon.
Bio sam sarkastican , stvarno bi trebalo poceti stavljati neku oznaku za sarkazam.
/S
Ženski likovi su super u igrama.
I u krevetu.
bosscorelli To za voice i chat je istina. Davno sam gledao neku kompilaciju kako se muškarci odnose prema ženama u MP igrama.
Da ne povjeruješ da mogu postojati tako ograničeni pavijani.