• Gaming Vijesti
  • Nakon što je GTA 5 premašio prodajni jubilej: Novi GTA će postaviti novu ljestvicu kreativnosti za čitavu industriju

Fico Uz to, možeš igrati kao žena u originalnom GTA.

Fico ja hoću ženskog lika. Gta5😮nline mi je imao žesnkog avatara. Izgledao kao najgora fulja. Išarana od glave do pete, sva droljasta sa razmazanom šminkom, minjak halteri i frizura koju bi i najgore kurvetine osudile kao too much.

Zasto ekipa ima takav meltdown radi žena ? U prosjeku je 40-49% gamera zena, gameri nisu iskljucivo muskarci. A ako se pitate zasto se vise ne ukljucuju u rasparve i chat&voice chat pogledajte malo komentare na ovom i clanku slicnim ovome. Dosli smo do toga da su žene woke propaganda, glupih li izjava.

Najbolje je ništa ne komentirati da se slučajno netko ne bi uzjebao😂 sačuvaj bože poremetiti harmoniju.

Treba uvesti sarkazam / ironija tag jer vidim da neki ozbiljno doživljavaju komentare ovdje 🙃

Tvoj sarkazam je vidljiv iz aviona…ali uvijek ima poneki Sheldon.

Prosječni gamer na FFA:

Bio sam sarkastican , stvarno bi trebalo poceti stavljati neku oznaku za sarkazam.

/S

Ma sad smo svi sarkastični. Jedini sarkastičan je @buz kad kaže da je Mazda super.

Ženski likovi su super u igrama.

bosscorelli To za voice i chat je istina. Davno sam gledao neku kompilaciju kako se muškarci odnose prema ženama u MP igrama.

Da ne povjeruješ da mogu postojati tako ograničeni pavijani.