Bok ekipa, neki me znaju sa portala, neki sa ps5grupe gdje sam moderator. Pisao sam i nešto recenzije za FFa. Isto tako sam kreator GameAnimeParadise grupe na Facebooku.

Grupa je na Engleskom jeziku i premisa grupe je ovo :

Hey everyone, my name is Ivan Glumpak, everywhere in the Gaming and Yugioh world, I'm known as Snakedoc.

I made this group in a cooperation with a good friend of mine. He is a Streamer named Big_Vex. My vision for this group is to connect all of usually separate stuff.

Meaning this, you can find a group for Anime, Ps5, Xbox, Nintendo, Yugioh/Card games, game streams etc. But you wont find one where everything is supported.

That's the vision of GameAnimeParadise

To host all console news, streams, gameplays, discussions, Anime and Manga news and tournaments in gaming and Yugioh in one place.

Please be on your best behaviour here, no fighting about games, or consoles. We support gaming as a whole and all game genres.

Feel free to write about :

Sandbox

Real-time strategy (RTS)

Shooters (FPS and TPS)

Multiplayer online battle arena (MOBA)

Role-playing (RPG, ARPG, JRPG and More)

Simulation and sports

Puzzlers and party games

Action-adventure

Survival and horror

Platformer

The same goes for Anime and everything else. We like to be considered as a loving community. And we appreciate your input and ideas.

Thank you so much.

Ivan Glumpak/ aka Snakedoc

Ovo je link grupe;

https://www.facebook.com/groups/393924576104067/?ref=share

A ovo je link našeg Youtube kanala

https://youtube.com/channel/UCHJ5ocW0Jq2U8zleEABv0XA

Instagram link ;

https://www.instagram.com/GameAnimeParadise/

Ovim putem bi htio predstaviti, grupu i YT kanal i zamoliti Vas za pomoć, naravno ako želite.

Dođite na grupu družimo se, i ako Vam nije problem dajte na kanalu ostavite like i subscribe.

Puno nam znači u početku.

Za admine, oprostite ako sam u krivoj temi ili nešto, na mobitelu sam i dosta se teško snaći.

Premjestite gdje treba.

Hvala Vam svima puno, i družimo se i na FFa i gdje god se vidimo.

Snakedoc out. ✌️😎

Evo i introduction video.

Pogledajte sexy vrijeme prije Sony cenzure 🍑

Shadows of the Damned i poremećeni Suda51 💥💪

Dajte ekipa pogledajte video trudimo se…

Bok ekipa nastavljamo na kanalu sa gameplayom Yakuza...
Uživajte ❤️ ...
Cijenimo to, svaka pomoć je dobrodošla.

Sutra surprise ide 🤔

Yo people we continue our Yakuza like a Dragon gameplay with chapter 3 and Nikola Otasevic aka @Dzoni__kvid.

Help us,watch the video, like and subscribe, this is pure gameplay without the commentary cause our colleague cant do voice, but we appreciate him anyway. 💪

#YakuzaLikeADragon #sega #GameAnimeParadise YT #gameplay #Dzoni__kvid

Evo  kao što sam vam jučer rekao, za 5 minuta ćete me čuti u mom prvom igranju s komentarima. .

Bio sam jako nervozan i možete to čuti u mom  glasu i zvuči jezivo i čudno..

Alii pogledajte i uživajte sa mnom ❤
Hvala, igra je DMC5 SE i igrao sam jednu misiju.

Ako vam se sviđa, lajkajte nas i pretplatite se na kanal.

Hvala vam Snakedoc van..

#DMC5SE #GameAnimeParadise #Capcom #snakedoc

Snakedoc Bio sam jako nervozan i možete to čuti u mom  glasu i zvuči jezivo i čudno..

Ne sekiraj se, kad ja čujem svoj glas na kameri, ne zvuči mi jezivo i čudno, nego popijem jedan persen.

oxi hahha zar ne, hvala.

Dajte bacite malo like i subscribe na kanal, treba nam podrška.

Valjda nisam tako loš? 😎

Snakedoc Dobro je. Vidi se da je prvi put, ali nije tako loše kako si prezentirao. Bit će lakše kad se uhodaš.

Tko god je gledao video hvala.

Ili je potegnuo neki dobar algoritam ili nešto, ali za prvi video za jedan dan 327 pogleda je odlično.

💪😎

Bok ekipa, evo nakon dva dana mučenje sa laptopom i internetom uspio sam uploadat igru.
        Uživajte u prvih 30 minuta Sword and Fairy: Together Forever ♥️.

Hey people after 2 days of problems with my laptop and my internet i somehow managed to upload first 30 minutes of gameplay..

Here enjoy in this beautiful game Sword and Fairy: Together Forever for Ps5 by me ( Snakedoc).

Im still cringy but its getting better.
        Love you all ❤️

Please press that like and subscribe button 🤘.

@GameAnimeParadise

#swordandfairytogetherforever #rpggame #Crpg
        #swordandfairy7  #snakedoc #first30minutes
        #gameplay #eastasiasoft #gameanimeparadise

Bok svima, napravio sam ovaj poseban video za našeg kolegu iz @gameanimeparadise, koji je dobio Covid 19

infekciju i završio u bolnici.

Ovaj gameplay je moja podrška tebi buraz, brzo ozdravi #Dzoni__kvid Nikola Otasevic

Uživajte u igri Tekken 7.

Lajkajte i pretplatite se na kanal.

Hvala puno. Snakedoc

https://youtu.be/MKryzeoKgkc

#tekken #ps #fightinggames #gamer #streetfighter #capoeira #eddygordo #brazil

#playstation #photoshop #tekkentagtournament #martialarts #fgc #afrobrazil #gaming

#jinkazama #afrobrazilianmartialarts #frombrazil #sfx #bandainamco #videogames

#jlmodeltekken #videoediting #brazilianmartialarts #portuguese #namco #kazuyamishima

#games #tekkentag #game

#ps5Power #gameanimeparadise #dzoni__kvid #snakedoclord #Covid19

#gamerforlife #getwellsoon #weloveyouall #Asuka

Za sve koji igraju Sword and Fairy napravio sam mali guide za Trophy Nice Moves i Platinum. Učinio sam to jer nigdje nema pravog objašnjenja ili videa. Uživajte u prekrasnoj igri i mom sada poznatom cringy glasu.. Hvala, Snakedoc out 😃 Like i subscribe 😃

#PS5Share #SwordandFairyTogetherForever #Swordandfairy #YueQingshu #SwordandFairy7 #SwordandFairy7 #YoutubeGaming #Gaming #gameanimeparadise #nicemovestrophy #trophyhunter #platinumhunter #platinumpower #snakedoclord #eastasiasoft

Sword and Fairy: Together Forever

Pozdrav svima, It's me Snakedoc i ovo su posljednja 2 segmenta igre s animacijama i boss borbama + kraj.

Htio sam vam pokazati što sve propuštate. Pogledajte video i uživajte, ja jesam. A ako vam se sviđa ostavite lajk i pretplatite se 😃

Hvala na gledanju 😃 Naši drugi kanali :

Facebook https://web.facebook.com/groups/39392..?_rdc=1&_rdr Instagram : https://www.instagram.com/GameAnimeParadise/ Snakedoc out 😃 #PS5Podijelite #SwordandFairyTogetherForever #Swordandfairy #YueQingshu #sword#SwordandFairy7 #YoutubeGaming #Gaming #gameanimeparadise #nicemovestrophy #trophyhunter #platinumhunter #platinumpower #snakedoclord #eastasiasoft

Bok ekipa, evo novog videa iz našeg laboratorija GameAnimeParadise :hearts:

Danas malo Vexology :metal:

Bok ekipa novi video iz našeg laboratorija GameAnimeParadise:heart:.

Danas malo Vexology :muscle:

Uz gamescom koji počinje danas, evo mojih 5 igara koje ću s veseljem igrati ove godine. Provjerite i možete nam reći svoje igre koje ćete isprobati ili igrati :grin::grin::grin::grin:

#noveigre #top5game #residentevilvillage #thecallistoprotocol #skullandbones #aplaguetalerequiem #callofdutymodernwarfare2 #gameanimeparadisechanel

Our Youtube is on 🔥!

Sve gori, i ja sa novim gameplayem igre koja još nije izašla. 💪😎.

Hvala za kod,( prepoznat će se).
        Recenzija dolazi ♥️🔥

Hello Everyone!
        Today I will show you first 30 minutes imppressions of Soul Hackers 2 Ps5 game.
        I got the code to review it.
        The game comes out on August 25, 2022.
        So enjoy 😃, I did and still am. Love this game so much!!
        Finnaly a good Turn based Jrpg! And some say that turn based is dead..
        Once again Atlus and Sega proove you wrong.
        Bravo @Official ATLUS West  and @SEGA  !

Soul Hackers 2 is an upcoming role-playing video game developed and published by Atlus. It is the sequel to Devil Summoner: Soul Hackers and the fifth installment of the Devil Summoner series, itself a part of the larger Megami Tensei franchise to celebrate Soul Hackers' 25th anniversary.

Initial release date: August 25, 2022
        Composer: Keiichi Okabe
        Developer: Atlus
        Platforms: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows

Series: Megami Tensei, Shin Megami Tensei: Soul Hackers
        Publishers: Atlus, Sega, Sega Europe Limited, SEGA of America
        Genres: Role-playing Video Game, Adventure game

Remember to like and subscribe!
        Thank you and later 😃

Snakedoc out 😃

8 dana kasnije

Pozdrav svima!

Pokazat ću vam kako doći do trofeja Completionist Completionist i platine. Zahtjevi: Nova igra + i sve tamnice Soul Level 5 očišćene da biste dobili posljednja 3 fusion recepta.

To se ne može učiniti na prvom igranju, jer ne možete dobiti 200 Soul Matrix bodova koji su vam potrebni za pristup tamnicama razine 5.

Hvala i uživajte. 😃 Lajkajte i pretplatite se 😃

#SoulHackers2 #atlusfaithful #shinmegamitensei #SoulHackers2 #atlus #videogames #gamecollection

#jrpg #turnbasedcombat #compendiumcompletionist #Platinum #trophies

#cyberpunk #lovesoulhackers2 #gamerforlife #jrpglove #jrpg #turnbasedcombat

#kamarucho #demonsummoner #Fique #axion

6 dana kasnije

Pozdrav ljudi, Snake je i konačno nastavljamo lov na DMC 5 SE Platinum.

Pokrenuo sam Son of Sparda težinu i snimio 2 speedrun misije.

Kad dođem do Dante Must Die težine, napravit ću cijeli gameplay, misiju po misiju!

Hvala i uživajte...

Lajkajte i pretplatite se!

Snakedoc out

Facebook https://www.facebook.com/groups/39392...

Instagram: https://instagram.com/gameanimeparadi...

#dmc5 #Dante #Capcom #Letsrock #Jackpot #Snakedoc

#GameAnimeParadise #Gameplay #DMC5SE #gamerforlife #Sparda

#trophies #GamersUnite #trophyhunter

https://youtu.be/8sfyhqy_vvg

Zašto ne pokazuje link u preview i u slici ko prije??

7 dana kasnije

Yo ekipa danas imamo poseban treat za Vas.

Naša Žarkov Kristina je napokon nas počastila sa Youtube vidom.

Riječ je o nekim higlightsima s njezinom streama Resident Evil Village-a.

She is an awesome girl and such a scareedy cat..

We love you and hope to see more content from You ,and also from all of us.

Uživajte ekipa 😎

@GameAnimeParadise

#zarkov #residentevilvillage #highlights #scaredycat #hardcoregamergirl