prayer meni je apple ID vezan uz HR regiju i ne mogu uzeti pretplatu, cak sam i frenda pitao koji ima iphone godinama i kaze da ne moze u HR…

Genesis Hmm ne znam, nisam ga tehnički kupio već dobio sa MacBook-om koji je njemačke regije, ali mi je Apple ID hrvatski sa hrvatskom adresom 🤷‍♂️

EDIT: u krivu sam, Austrijska mi je regija

prayer EDIT: u krivu sam, Austrijska mi je regija

Lažljivi gade Austrijski

Miro Sačekaj još da me odbiju sa likovne akademije pa će biti belaja Ha-Ha-Ha

Šalu na stranu, pošto hrvatska očito nema Apple TV+ najlakše je napraviti njemački ili austrijski Apple ID te kupiti Apple gift kartice odgovarajuće regije i redeemati ih pa se pretplatiti na Apple TV+. Dok god ima dovoljno sredstva usluga će se sama od sebe produživati.

• [deleted]

Ne mora se koristit VPN, dovoljno je napravit neki strani account di je dostupan apple tv + ili napravit hrvatski pa samo promjenit regiju na npr. Austriju.

Sto se tice placanja, mozete lako kupit apple gift kartice direktno od applea, bez nekih provizija.

Probat spojit revolut ili paypal ( meni je nekad radilo nekad ne)

Inače ako se ne varam jedino mi i Rumunji u eu nemamo apple tv +

[deleted] jedino mi i Rumunji u eu nemamo apple tv +

Sramota, fakat. Ali hvala na ostalim savjetima.

Bas gledan kako da ovo proban dobiti na svom acc…

Upravo san se isciganio i iman youtube premium za 2,39e misecno sad me puca sve imati.

Mada bi apple platio normalno ali eto nema kod nas

6 dana kasnije

Izgubio sam nekoliko sati na ovo smeće danas i nisam uspio. Što god da ste napisali nije mi prošlo. Da ne kažem da je muka uopće napravit račun i verificirati kod

Fenix

Ja se nisan tija niti zajebavati sa tim, rjesija san youtube premium isa viditi za ovo i odusta.

Mozda ce brzo doci kod nas pa se nemoramo zajebavati

Napravim vam ja preko moba koliko god hoćete accountova 😂

godina kasnije

https://arstechnica.com/gadgets/2025/03/apple-tv-reportedly-loses-1-billion-a-year-and-thats-okay-for-now/

The Information said reviewed the streaming service’s business plan said Apple TV+ is expected to lose $15 billion to $20 billion during its first 10 years.

For comparison, Disney’s direct-to-consumer streaming business had operating losses of $11.4 billion between the launch of Disney+ in fall 2020 and April 2024. Disney’s streaming business became profitable for the first time in its fiscal quarter ending on June 29, 2024.

Apple is also worth nearly $4 trillion and made $93.7 billion in net income during its most recent fiscal year. That makes $1 billion in annual streaming losses manageable.

Iznosi su da zaboli glava, ali očito da se kalkulirano ide u rizik i da se nadaju kako će na kraju okretati profit.