Ovdje slobodno pišite o Appleovom streaming servisu. Ovo je trenutno najmanji od poznatih servisa, ali ulažu jako puno u svoj sadržaj te iz mjeseca u mjesec imaju sve više jako dobro prihvaćenih i ocijenjenih serija. A njihov je film CODA, prvi film s nekog streaming servisa koji je dobio Oscara za najbolji film.

Nažalost, još nije dostupan na našim prostorima, ali nestrpljivo iščekujemo jer ovdje imamo pregršt sadržaja svih žanrova.

godina kasnije

Fenix to moraš druge pitat, nažalost. Možda VPN neki. Nisam ni pokušavao.

Dok se ne sjete stavit kod nas ponudu, skidam. Iako je počelo bit teško nalaziti dobre HDR verzije.

Ja sam dobio 3 mj uz MacBook i normalno mi je radio u HR dok sam bio?

prayer meni je apple ID vezan uz HR regiju i ne mogu uzeti pretplatu, cak sam i frenda pitao koji ima iphone godinama i kaze da ne moze u HR…

Genesis Hmm ne znam, nisam ga tehnički kupio već dobio sa MacBook-om koji je njemačke regije, ali mi je Apple ID hrvatski sa hrvatskom adresom 🤷‍♂️

EDIT: u krivu sam, Austrijska mi je regija

prayer EDIT: u krivu sam, Austrijska mi je regija

Lažljivi gade Austrijski

Miro Sačekaj još da me odbiju sa likovne akademije pa će biti belaja Ha-Ha-Ha

Šalu na stranu, pošto hrvatska očito nema Apple TV+ najlakše je napraviti njemački ili austrijski Apple ID te kupiti Apple gift kartice odgovarajuće regije i redeemati ih pa se pretplatiti na Apple TV+. Dok god ima dovoljno sredstva usluga će se sama od sebe produživati.

• [deleted]

Ne mora se koristit VPN, dovoljno je napravit neki strani account di je dostupan apple tv + ili napravit hrvatski pa samo promjenit regiju na npr. Austriju.

Sto se tice placanja, mozete lako kupit apple gift kartice direktno od applea, bez nekih provizija.

Probat spojit revolut ili paypal ( meni je nekad radilo nekad ne)

Inače ako se ne varam jedino mi i Rumunji u eu nemamo apple tv +

[deleted] jedino mi i Rumunji u eu nemamo apple tv +

Sramota, fakat. Ali hvala na ostalim savjetima.

Bas gledan kako da ovo proban dobiti na svom acc…

Upravo san se isciganio i iman youtube premium za 2,39e misecno sad me puca sve imati.

Mada bi apple platio normalno ali eto nema kod nas