doctorfreak nema tu previše osobnog niti sam se pronašao uvrijeđenim, samo na tvoje postove odgovaram na isti način kao što i ti djeluješ. Poznam te preko foruma već dugo i već sam ti u nekoliko navrata pisao da mi karakterno ne odgovaraš. Bez obzira zajebavaš li se ili ne. Stvarno nemam želju upoznat te u IRL i tvoje različite persone, ako ih ima.

Nemam mjesta na hardu za Starfield, ali Spider-mana 2 bih rado recenzirao 😆

• [deleted]

• Uređivano

Evo moje recenzije za Starfield, jesam li kompetentan? 😂😂

★★★☆☆

Starfield je ambiciozna igra koja nas vodi na nezaboravno putovanje kroz beskrajne prostore svemira. S prekrasnom grafikom i intrigantnom pričom, ova igra pruža igračima iskustvo istraživanja novih planeta, susreta s izvanzemaljcima i svemirskih bitaka.

Jedna od najupečatljivijih značajki igre je pažljivo stvoreni svemir s raznolikim planetama, svjetovima i bićima. No, nažalost, neizbježno je primijetiti prisutnost nevidljivih zidova na planetama koji kvare doživljaj istraživanja i ograničavaju slobodu kretanja. Ti zidovi ograničavaju igračevu sposobnost istraživanja planeta onako kako su to vjerojatno planirali. To je razočaravajuće s obzirom na obećavajuću slobodu koju bi igra trebala pružiti.

Priča igre je intrigantna i drži igrača zainteresiranim dok otkriva tajne drevnih civilizacija i mračnih zavjera. Međutim, nedostatak slobode kretanja na planetama može ometati uranjanje u priču i svijet igre.

Igrivost je fluidna, ali prisutnost nevidljivih zidova na planetama smanjuje osjećaj slobode i istraživanja. Aktivnosti poput trgovine, borbi i upravljanja svemirskim brodom dodaju raznolikost igri, ali ti elementi ne uspijevaju u potpunosti nadoknaditi nedostatak istraživanja.

Starfield ima potencijal, ali prisutnost nevidljivih zidova na planetama smanjuje doživljaj slobode i istraživanja, što može umanjiti ukupno iskustvo igre.

Ja ću biti. Skužio sam da ChatGPT popravlja oblikovanje rečenica tako da nema frke vise.

prayer Zaboravio si napisati da se odričeš honorara, a sve za dobrobit ffa organizacije. Čak razmišljaš osnovati fan club koji bi svakog mjeseca donirao novac i imao benefite od toga.

Ali pazi, prvo ce se provjeriti svi tvoji postovi povijesti unutar 2 godine da se detaljno prouči da li uopce mozes dobiti priliku za uber teški intervju. Dapače kao i u drzavnim službama nije na odmet imat i potvrdu o nekažnjavanju. Za bilo kakvo djelo-nedjelo ne možeš dobiti status pisca-recenzenta.

doctorfreak Ali pazi, prvo ce se provjeriti svi tvoji postovi povijesti unutar 2 godine

Za neke je dovoljno i unutar 2 minute.

Background check postova?

Za mene bar ne morate dugo skrolat da nađete post za diskvalifikaciju 😁

Kako se žrtvujem e predobar sam.

wooddiebone Pišem i ja idiotarije ali bogami 90% tvojih postova su čisto trollanje. xD

Ali tebe bi možda ipak voljeli vidjeti IRL, ja ni tu ne prolazim 🙁 beat that

doctorfreak Zaboravio si napisati da se odričeš honorara, a sve za dobrobit ffa organizacije

Zanimljivo je kak ljudi misle da odmah mogu naplatit sve sta rade iako iza sebe nemaju apsolutno nikakav background, iskustvo i jos stvari koje se vezu uz materiju. Odmah daj pare, odmah daj sve ranije, najbolje cak da te plate i da sami napisu recenziju.

Covjek vam otvoreno ponudi priliku da dobijete igru gratis, malo prosirite zivotne horizonte i probate nesto novo, a vi odmah kao da ste najvece starlete. Strava.

Ti i da pises recenziju sam bi je sebi zatvorio zbog previse teksta jer volis low effort stvari .

Fenix kupio konačno još jedan nvme, tako da sad imam 1,5TB na 980 pro. Sada mogu čak i odigrati i napisati nešto

Ja ne trolam 90% vremena.

Al ljudi misle da trolam i onda se postavljaju defenzivno. Evo ti foggy naprimjer kad se već javio. Njega osobno vrijeđa kaj ja imam drugačije viđenje pojma RPG od njega i onda se trudi svaki put poklopit moj post koji čak i marginalno dira tu temu ko da ja razmišljam o njemu svaki put kad pišem. Al ne odgovaram više na temu toga.

foggy pričaj u jednini molim te 😉

Ja sam imam svoje tejkove na stvari koji se ne poklapaju nužno s onima drugih članova.

Jebiga, PS5 mi je ružan. Objesite me za jaja 🤣

wooddiebone pričaj u jednini molim te 😉

Ja sam imam svoje tejkove na stvari koji se ne poklapaju nužno s onima drugih članova.

Ma ne mislim na tebe, odgovaram dotičnom i mislim samo na njega.

Za pojam RPG đaba s tobom pričat kad još nisi naučio što je to, a pogotovo ako ubacimo JRPG u jednadžbu, tu se skroz pogubiš kao i par članova koji ne vide dalje od svog nosa.

Freak, uopće nije problem pitat za uvjete. Dapače. Ali ti sve to radiš kao jedno karakterno smeće. Takav ti je uostalom i sav drugi sadržaj na forumu. Kažeš da nisi takav u IRL, nadam se da nisi, jer si ovdje si baš kanalizacija. Ali nema veze, tvoja stvar, sve dok ne kršiš pravila foruma dobrodošao si. Ali ja ću ti odgovarati najčešće na isti način.

I uopće se nemoj uspoređivat s Woodiejem ili Prayerom. Pa ni s PSMasterom ili nekim drugim trajno bananim članom. Ja se ponekad s njima zakačim, i možda još s nekim, ali to su sve emotivne reakcije s obje strane. Oni su oboje dobri ljudi, pa i forumaši i nadam se da isto misle i za mene. I zato onaj uvjet da ne smije biti banova/ekscesa, jer za tebe sigurno neću potpisat neki NDA ugovor i garantirat svojom imovinom. Za Prayera i Woodieja vjerojatno bi, čak znam da bi jako dobro i odradili neke stvari.