Radije ću plaćat dvostruko…

Tuhy

Kako mores platiti dvostruko kad se dili na 3

Smece iz sancte

Pa neću dijelit s tobom, klošaru tovarski

Bome nije los ovaj Skyshowtime, sad sam namiren, netflix, hbo max, disney i ovo i ne treba mi nist vise

Bome je sasvim dovoljno.

Ono što ću ja još sigurno uzet, ako ikad dođe lokalizacija za Hrvatsku, je Amazon Prime.

Disney možda, isto kad dođu naši titlovi.

buz nemam amazon 😃 tj imal sam, ali je sranje, nist nemaju

Fali još Apple. Imaju sve više dobrog sadržaja.

Amazon istina. Najmanje odličnog sadržaja od svih.

renda netflix, hbo max, disney i ovo

"Samo" to i namiren si 😆

Brijac hehe, a sitne su to pare, disney placam 100kn godisnje(mozda mrvicu vise) jer nas je petero, hbo max placaju starci, a mogu biti dva profila(mozda i vise🤷🏼), netflix placam 3 eura mjesecno, a skyshowtime 1 euro, znaci nist para za masu sadrzaja, isplati se da ga jebes, iako me zena pitala jucer dok sam sky slagal, a jel nam treba to sve kad nist ne gledas😆( a gledam), moj odgovor je bil, kaj ti je zal za 1 euro mjesecno i tu je rasprava stala

renda disney placam 100kn godisnje(mozda mrvicu vise) jer nas je petero

Disney+ ide na petero?

@Prika
          Evo prati tu odgovor….

Fenix je promijenio naslov Paramount+ / SkyShowtime.
          20 dana kasnije

Stigla aplikacija za Samsung ali koliko vidim ne i za starije modele tj. iz 2015.

Torgue je li to gay bogte jebo ili gay blow job? 😃Malo nije književno napisano, ali mora ovako zbog efekta. 😃

4mal

Ma nabijem ih.. Da ne mogu izbacit aplikaciju za sve.

Btw meni se instalirala aplikacija sama, sad upalim telku i ono iskoči 😃

Radi ok, mada nije onako glatko kao recimo HBO ili Netflix..