meni bitno da mogu do tri uredjaja da mogu starom osposobit da gleda…a 3 eura mjesecno i to trajno nije neka cifra
Paramount+ / SkyShowtime
Radije ću plaćat dvostruko…
Pa neću dijelit s tobom, klošaru tovarski
Bome nije los ovaj Skyshowtime, sad sam namiren, netflix, hbo max, disney i ovo i ne treba mi nist vise
Bome je sasvim dovoljno.
Ono što ću ja još sigurno uzet, ako ikad dođe lokalizacija za Hrvatsku, je Amazon Prime.
Disney možda, isto kad dođu naši titlovi.
Fali još Apple. Imaju sve više dobrog sadržaja.
Amazon istina. Najmanje odličnog sadržaja od svih.
- Uređivano
Brijac hehe, a sitne su to pare, disney placam 100kn godisnje(mozda mrvicu vise) jer nas je petero, hbo max placaju starci, a mogu biti dva profila(mozda i vise), netflix placam 3 eura mjesecno, a skyshowtime 1 euro, znaci nist para za masu sadrzaja, isplati se da ga jebes, iako me zena pitala jucer dok sam sky slagal, a jel nam treba to sve kad nist ne gledas
( a gledam), moj odgovor je bil, kaj ti je zal za 1 euro mjesecno i tu je rasprava stala
- Uređivano
Izgleda da su novi filmovi i serije na Sky-u u 4k ali nisu oznaceni i nemaju HDR i još uvijek DD 5.1
Imam kod za mjesec dana Showtime-a, ako netko treba neka se javi.
Otišlo kolegi Lokiju
Jeli ima prijevode na HR je il' sve English?
HideooKoojima Sve ima prijevod, pa nije ti to Disney
Warner Bros. Discovery Reportedly In Talks To Merge With Paramount
Stigao je trailer za Halo - Season 2
Da, vrhunski trash, bez zajebancije.
Inaće fakat je paramount smeće. Pogledao sve sto sam htio i taman reko pogledat parks and rec i maknuli ga jebo im pas mater
Film je bas super, nasmijano sam se skroz. Preporuka
Pazite ove mentalne akrobacije. Podižu cijenu koju su obećali doživotno ispoštovat kao originalnom pretplatniku, i sad je opet podižu, ali ta cijena isto ostaje doživotno
Počevši s vašim prvim redovno planiranim datumom naplate od 23. travnja 2024 nadalje, vaša će mjesečna pretplata biti podložna novoj strukturi cijena i povećat će se kako slijedi:
Mjesečno za doživotnu ponudu u pola cijene
Trenutačno: 2,99 € mjesečno
Od 23. travnja 2024.: 3,99 € mjesečno
Fenix nažalost, nisu ništa mijenjali, već je dosta ljudi krivo shvatilo tadašnje uvjete pretplate.
Nije bilo rečeno da je doživotno 2,99, nego da je doživotno u pola cijene. Tada je to bilo pola od 5,99.
To na stranu, ovo mi je možda najlošija streaming usluga. Nemaju niti 4K niti Dolby zvuk niti HDR. Ajd, prevode barem za razliku od Disneya i Amazona, to je pohvalno.
Lol, što uopće znači za njih doživotno ako je podložno očito stalnoj promjeni cijene? Jel barem oni prekinu preplatu nakon što otegneš papke pa da to ne mora rodbina? Mislim to bi bilo obzirno i puno smislenije od ovoga.
Fenix ja sam ravno prestao čitati as ovim paragrafom ali bmk imam za pogledati jos par epizoda i nece me vise vidit
*Poštovani/a korisniče/ce SkyShowtime streaming servisa,
Od 23. travnja 2024. uvodimo veću fleksibilnost kod pretplatničkih planova za SkyShowtime tako što ćemo ponuditi dvije vrste pretplate – „Standard plus“, novi naziv za vaše postojeće članstvo, a uvodimo plan „Standard s oglasima*“.