4mal i meni. 😂

Ali mislim da će biti bolji od Amazona i Disneya. Vidit ćemo kad dođe. Ja sam voljan uzet i Apple kad dođe, jer se fakat trude oko sadržaja. Nemaju ga puno, ali ih je dosta kvalitetno.

Od Amazona ce sigruno, ali D+ visoko kotira uz Netflix, vidjet cemo iako ne sumnjam u Sky, Apple je odlican za 4k HDR jer ima najvišlji bitrate (mrvu kompresiran u odnosu na orginal BD) i za njega trebas imat dobru internet vezu., neznam koliko je bitrate na onom sony servisu kaj dobies pristup uz njihovu telku, to nisam istrazivao.

4mal da, Apple se zbilja trudi istaknuti. I tehničkom kvalitetom i kvalitetom sadržaja.

Disney je meni ok, ali nakon kaj pogledaš sve crtiće, Marvele i Star Warse (a realno, ako voliš ta tri sadržaja, već si sve pogledao i prije dolaska servisa), ostaje možda 10-ak dobrih serija s FX-a i Starsa.

Tzereen Ja volim i Stars hub tu ima dosta starih dobrih filmova u 4k sadrzaju.

4mal jako dobro!!! Baš se veselim, uff! Mislim da ću ponovno Yellowstone krenut. U 4K.

Samo me sad zanima, kaj s titlovima, jel ih bude? Čak sam se razmišljao javiti za titlovanje svim tim streaming servisima.

Ovaj servis ce biti najbolji all-arounder 🙂

Vrlo lako moguće. Super super.

led_zeppelin Trebalo bi biti SkyShowtime will also feature local original programming, documentaries and specials from its markets.

led_zeppelin A to cemo tek vidjet i dalje su to jaki servisi sa svojom produkcijom, kaj se mene tice nek bude samo jedan servis za sve i bok.

4mal moram razmisliti kak ćemo to odraditi. Nemam tagove za skyshowtime.

Ali mislim da sma u uvodnom postu napisao nešto o tome kak je na našem području drugačija situacija za P+.

mjesec kasnije
          14 dana kasnije

C/P sa Forum.hr

26.10. kreću u Nizozemskoj ( 6,99 Eura ) i Portugalu ( 4,99 Eura ).

Ova cijena u Portugalu bi mogla biti i cijena za nas....

• FFA +1
          11 dana kasnije

4mal meni ovo djeluje izuzetno obećavajuće.

Bolje od Primea i Disneya. Ostavit samo Netflix, HBO i ovo.

Znači, Yellowstone sad dođe. I još sve titlovano…