herc Disney raising prices on Disney Plus and Hulu ahead of account-sharing crackdown https://www.polygon.com/23826505/disney-plus-hulu-price-increase-new-bundle?utm_source=facebook&utm_campaign=polygon.socialflow&utm_medium=social&utm_content=polygon
Torla Fico Ne vise Zar i Disney ima namjeru ograničiti broj profila po accountu? Nisam do sada čuo za ovo, imaš neku detaljniju informaciju, pliz?
Fico Torla Evo @herc objava iznad. Disney raising prices on Disney Plus and Hulu ahead of account-sharing crackdown https://www.polygon.com/23826505/disney-plus-hulu-price-increase-new-bundle?utm_source=facebook&utm_campaign=polygon.socialflow&utm_medium=social&utm_content=polygon Koji ce tocno model biti, ne znam, ali mislim da je za ocekivati nesto slicno Netflixovom, ilitiga po "kucanstvu".
StarFox_N Je li netko imao ovaj problem? Do jučer mi je normalno radilo. Probao sam resetitati ruter i ništa… EDIT: Uspio. Sve sam iskopčao iz struje par minuta. TV i ruter. Sada radi ali se bilo potrebno ponovno logirati.
Crnipetarpogani StarFox_N meni radi normalno…ja sam stavio hrvatsku…jedino ako si stavio neku drugu državu pa te sad jebu po IP adresi
fensisuperstar jbt sad sam si uzeo disney plus na mjesec dana da pogledam sve kaj me zanima upalim Deadpoola zadnjeg i kvaliteta je baš ono kurac :S
prayer fensisuperstar Skini Stremio, pretplati se na Real Debrid, instaliraj Torrentio addom i ukucaj API ključ kojeg dobiješ kad se pretplatis na Real Debrid. Za 32€ imaš godinu dana streaming torrenta po punoj brzini bez štucanja sa jednakom ili dosta često boljom kvalitetom videa nego na ostalim streaming servisima
fensisuperstar prayer yeah. not interested tbh. jednostavno sam htio mjesec dana ubit na poslu barem u 1080p kvaliteti ali ovo govno ide 720. daj nek mi popuše kitu sad cu tražit refund. Jedu govna.
Deadwalker prayer Skini Stremio, pretplati se na Real Debrid, instaliraj Torrentio addom i ukucaj API ključ kojeg dobiješ kad se pretplatis na Real Debrid.
prayer fensisuperstar Ma kvaliteta i kvantiteta svega je u zadnjih par godina postala katastrofa, a svako malo traže sve više i više novaca pa neka se jebu. Ovako imaš za jeftinije bolje ako se ikad odlučiš probat.
fensisuperstar montoya imam netflix nema nikaj za gledat više normalno. a HBO sam imao davno. isto zakurac servis.
fensisuperstar Hey at least imaju odličan customer service. spojili me sa likom refundao mi unutar 25 sekundi. :3