Fetty weky malo kasnim s odogovorom ali pretpostavljam da pricas o Vanyi/Viktoru - nije zapravo Netflix svojevoljno Vanyi promijenio spol već je ta glumica tijekom snimanja, u "pravom životu" promijenila spol tako da je zapravo kul sa Netflixove strane što su zadržali istu glumicu iako su onda morali u seriji introducat tu promjenu
Fenix Ako netko želi podijelit HBO Max, na accu kojeg dijelimo ja i @Tuhy se oslobodilo treće mjesto. Cijena je 1,55 eura mjesečno. Svo troje možemo istovremeno gledat na svojim profilima. EDTI: RIješeno
Miro Fenix Pa te nebi covik ubija jos san ti reka ako imas sto od drugih televezija samo javi uziman sve
4mal Stiže nam Max novi streming servis od HBO-a i Discoverya + (kod nas vjerovatno do kraja god.) https://www.bug.hr/video-stream/ujedinjeni-hbo-max-i-discovery-plus-postat-ce-samo-max-prvo-u-sad-u-a-onda-i-32799
Nightyx 4mal to sam cuo nest, nadam se da ce biti lokalna podrska za titlove, a dodatni sadrzaj je samo plus
4mal Titlovi ce biti sigurno kad ih ima na HBO Max-u od starta, pozitivino je to sto se nama postoječim korisnicima nece mijenjat cijena, samo nisu rekli jel mi skačemo direkt na največi teir ili ces morat nadoplatit za premium.
Nightyx 4mal vidit ćemo šta operateri nude, meni je pretplata za hbo max preko t-coma, što mi ustvari ok
Miro ibor4you Odavno skinuto ali previse igri trenutno pa jos nisan krenuo gledati cak se mislin bili priceka da sve izadu i onda gleda
Fenix ibor4you pogledao prvu ep prve sezone. Baš strava od serije. Zna li se hoće li druga bit zadnja ili planiraju još?
renda Fenix ne zna se, ali nadam se da bude zadnja da ne useru dalje kak to vec ide. Druga sezona za sad brutalno dobra i napeta.
ibor4you Fenix Da prva episoda je brutala, strašan početak 😀 Tko zna, vidjet ćemo u kojem smjeru će sve to otić. Osobno bih volio max 2-3 sezone, ali da ono budu top.