Fico Tzereen Mislim da od svega navedenog jedino uz TLOU ima šanse Fallout serija, barem po autentičnosti svijeta, atmosfere i po glumi. Po priči, vidjet ćemo što će napraviti. I da, Cyberpunk će ja mislim rasturiti s animejom. To se gleda.
4mal Od kreatora serije DARK dolazi nam nova misterija do kraja ove godine, po posteru nalik bermudskom trokutu djeluje mi zanimljivo imho
prayer Pogledao prve tri epizode Cyberpunk Edgerunners i jako mi je sjelo sve. Animacije na trenutke znaju biti jako drljave no u većini vremena su ajmo reći OK (nešto tipa Castlevania), no zato je art nevjerojatno dobro izvršen pogotovo u drugoj epizodi koja se na OLED ekranima prikazuje nevjerojatno dobro. Voice acting je isto dosta dobar kao i sama priča, no to je sve za osobno prosuditi. Meni je za sada sve izvrsno, jedino što koči dojam su te animacije.
doctorfreak zontra Upravo pogledao 3. epizodu. Uglavnom ako te zanima život psihopata serijskog ubojice pogledaj. Malo je sporija radnja…i nije za svakog
4mal doctorfreak Odbinđao sam je u jednom danu, al brate mili zadnjih 4 epizode su teski smor, mogli su je komotno stavit u 5,6 epizoda imho, pogledaj i doku. koji dolazi sljedeči petak….
doctorfreak 4mal Sad sam na 6. epizodu…sve na isti kalup… U zadnjih godinu dvije na tu tematiku mi je još najbolji mindhunter.