Prika Zanima me osnovni paket.. I buni me ovaj dio gdje pise istovremeno gledanje na 1 tv… Ja to nikad ne gledam i to mi nije problem. Ono sto me zanima,da li ovaj osnovni paket mogu staviti na 3 televizije i gledati na sve 3 ali ne u isto vrijeme?
Miro Ima li jebeno na ovom netflixu da mi dade sve sto ima pa da pogledan slicno ko na disneyu daj sve da vidin sto ima a ne podiljeno na kurce palce
StarFox_N foggy Počeo sam drugu sezonu ali odustao nakon druge epizode. Krenuo Sweet Tooth a nakon toga planiram Obliterated. Vidio sam da je Miro i Tze hvale.
StarFox_N Upalim Netflix nakon par dana i vidim Top Gun: Maverick, Elvis i Berlin ! Vrhunski. Nisam gledao ni jedan od filmova a znam da su odlični. Btw je li netko počeo gledati Berlin? Valja li čemu?
Fico StarFox_N Elvisa na kraju nisam dovrsio, moram mu dati drugu sansu. Nije mi skroz sjeo Luhrmanov stil. Maverick je zato jedan od najboljih akcica u zadnjih ohoho godina.
greyback Prika Ukucaj link koji ti piše i pogledaj je li ti TV kompatibilan. Ako je malo stariji televizor moguće da više nije kompatibilan s aplikacijom. U tom slučaju možeš nabaviti chromecast, spojiti ga na TV, naštelati i gledati Netflix preko njega. U slučaju da piše da ti je TV kompatibilan probaj ponovo instalirati aplikaciju.
ThaUrban Brijac Ako ti slika ne govori ništa, onda vjerojatno nisi gledao originalnu trilogiju. Radi se o policajcu s Beverly Hillsa
Brijac ThaUrban Ma vjerojatno jesam kao mali uhvatio na tv-u, ali ne sjećam se više. Eddie izgleda isto u svakom filmu pa ko će ga znati o čemu se radi po slici 😆