Zero OP je zapravo popularniji nego ljudi misle, pa je i bilo vrijeme za neku live adaptaciju, pogotovo s obzirom na setting i nedostatak shonena s pristojnom dozom humora. Prije mjesec dana šetam gradom i vidim žensku s tetovažom lubanje "straw hat pirates". Ima fanova, heh.
herc Torgue Edit: sad tek vidim da su pomjerili release date za jedan dan… A prije neki dan je pisalo September 27…
herc Upravo sam završio s novom Castlevaniom. Nije mi bila nešto kao prijašnje sezone, ali… Zbog zadnjih 30 sec zadnje epizode ne mogu dočekati iduću sezonu!
buz Miro Jao nama ako je kao s mobitelima. "A možda uzmem Prime, ali Disney+ me isto privlači. Ima neka serija na HBO Max što bi ju pogledao."
Miro buz Iman disney iman showtime i evo potrvđujem da su obe smece pa i gore od toga, showtime dobije 2 serije i 3 filma godsnje disney malo vise da nisu nabavljeni za jeftino nikad nebi pretplatu uzima. Koliko god srali protiv netflixa radi dizanja cijena i šeranja koliko vidim oni konstantno nesto izbacuju i jedini su vridin pretplate. A i od kad nema rarbaga gadi mi se ista skidati.
danko-b Ja imam disney, netflix i HBO. A svaka ima svoje trenutke npr. sad pogledao twisted metal na HBO i upalim mladog sheldona, gledam midnight mass na netflixu a na Disney pogledao malu sirenu film😅 Najvise mi se nekak HBO vrti…
herc Subscribers to Netflix’s Basic and Premium plans will be paying more, with prices rising to $11.99 and $22.99 per month in the US. https://www.theverge.com/2023/10/18/23922319/netflix-q3-earnings-2023-price-hike-increase-basic-premium
HideooKoojima Sinoć krenuo gledati i mogu reći zbilja se isplati pogledati stvarno priča i sve ostalo TOP 😊
Prika Zanima me osnovni paket.. I buni me ovaj dio gdje pise istovremeno gledanje na 1 tv… Ja to nikad ne gledam i to mi nije problem. Ono sto me zanima,da li ovaj osnovni paket mogu staviti na 3 televizije i gledati na sve 3 ali ne u isto vrijeme?