Tuhy To uopće nema veze s balkanom, svi to rade.

Ja sam ga ukinuo baš neki dan nakon 6 godina, ne da mi se više plaćati. Slabo gledam, radije ću piratizirati to malo što gledam.

Ja imam sve dostupne trenuto streaming servise u Hrvatskoj, ali nas je 6 (tj. svi su slotovi popunjeni) pa me ispdane praktički siča kad se sve podijeli na mj. bazi, tako da cu i dalje nastavit koristi Netflix, samo se nadam da i drugi servisi nece krenut tim putem.

Lakomost je zajebana stvar, mislim da sami sebi uskaču u stomak

Ja sheram sa kolegama na poslu. U biti to mi je i jedini razlog zašto upoće plaćam Netflix. Ako to ukinu, automatski ja ukidam pretplatu. Nemam potrebu plaćati solo pretplatu..

Kad se nakupi dovoljno kvalitetnog sadržaja, uvijek se može uzeti koji mjesec i pogledati.

Ma sramota. Nabijem ih sve na kurac. Počeo HBO Max, sad i ovi. Baš mi se ne sviđa ta praksa.

Mislim da prema GDPR-u nemaju pravo na informaciju tvoje lokacije.

Neee seeeeriiiiiiiii, za manje od mjesec dana 😮😮😮😲😲😲😲😲😍😍😍😍😍😍😍

Pročito sam nedavno sve dosad objavljene knjige kod nas, druga i treća su nemjerljivo bolje od solidne prve, a duologija sa Vranama nakon njih je perverzno dobra.

Prva sezona je bila sasvim solidna, čini se da ju budget za ovu poprilično veći. Jeben trailer, progutat ću sezonu čim izađe. Nadam se da će radnja s Kazom pratiti knjige (sudeći po Mathiasovoj borbi, hoće) , to se mora vidjet na ekranu.

Jebemo me iznenadilo sa trailerom i datumom.

16 dana kasnije

Pogledo prve dvije Alice in Borderlands i predobro je.

Zasad nema onog njihovog tipičnog prenemaganja, igre su fora, likovi su mi baš lajkabilni. Ayame Misaki je savršena 😍😍

Mislio ić spavat a ono, kita… zagrizo za još jednu istočnjačku i mogu reć da me kosooki sve više oduševljavaju sa svojom kvalitetom. Nevezano dal Korejci il Japanci, dosad nisam naletio na nešto slabo što se tiče njihove kinematografije

18 dana kasnije

Netflix je jedan od najpopularnijih streaming servisa koji vam omogućuje gledanje filmova, TV emisija i dokumentaraca na raznim uređajima. Zahtijeva internetsku vezu i dostupan je širom svijeta. Ako ga niste probali, možda je sada pravo vrijeme da to učinite.

ofcous

Na kojim sve uređajima se moze gledati?

Ja bi gledao na satu dok sam na poslu i na mašini za robu prati dok serem u zahodu dok sam doma?

Jeli je to izvedivo

ofcous

Čini se meni da ti ništa ne guraš…u tome izgleda da i je problem

Bogami ovi botovi su sve sofisticiraniji

Neznam tko je tu bot. Ha-Ha-Ha

mjesec kasnije

Pričat će ziher o rivalstvu sa Stalloneom. (ne mislim cijeli dokumentarac naravno)