renda escoban svaki iole poznatiji film ima ogroman budzet, o cemu ti, ali u kina nejdu kolko sam upucen. Sumnjam da budu mergali sve u jedan streaming servis, WB bude ostal WB i sve bu vjerojatno kak i do sad samo bude u vlasnistvu Netflixa.
ThomasAAnderson renda umnjam da budu mergali sve u jedan streaming servis, WB bude ostal WB i sve bu vjerojatno kak i do sad samo bude u vlasnistvu Netflixa. nitko ne plaća 80+ milijardi za nešto i onda ostavi kako je bilo do sad
escoban renda Netflix jako rijetko daje budzete vece od 100 milja, dok Warner na redovnoj bazi odobrava filmove sa budzetima preko 200-250 mil a uz to imaju jos toliki budzet za marketing.
renda ThomasAAnderson pa kupili su IPeve koji su ogromni, nisu kupili da sve sruse i ukalupe u svoj sistem. Ne funkcionira to bas tak.
Deadwalker renda HBO serije su već sada dijelom Netflix ponude, nakon akvizicije će vjerojatno ići i ostatak te poprilično sam siguran, gašenje HBO Max aplikacije. TV kanali će vjerojatno ostati još neko vrijeme. Filmovi su druga stvar, iako će se drastično smanjiti period dok je film u kinu i ne dođe na streaming servis.
renda escoban Netflixovih top 10 filmova su skoro svi iznad 100 kaj je jako puno, vecina filmova koji idu u kina nemaju tolko, a kamoli preko, ako nisu Marvelovi ili od DCa ili neki brutalni cgi fest blocbuster.
renda Deadwalker pa taj period je unazad par godina vec drasticno smanjen neovisno o platformi, nista novo.
fensisuperstar Smeće od Netflixa neda više da se emitira preko google chromecasta ili homea ili direktno s mobitela preko samsung dexa itd. Ugl crni ekran kad ide emitiranje a ostalo se ne vidi. Sestrična mi daje acc i imaš 14 dana preko drugih uređaja ali problem je što blesavi netflix na televizoru traži da bude glavni uređaj tak da teoretski mogu to napravit ali onda kad mi sestrična ide gledat mora prebacivati nazad. Kakvo smeće od appa bog te jebo. Dabog da im propo deal i da wb preuzme paramount.
Zero Au, već vidim da će Nico Robin krasti poglede.: p Jedino mi nije jasno jel bi ono trebao biti Chopper na određenom dijelu, ali vidjet ćemo. Baš mi drago da nastavljaju ekranizaciju animea i da će se po svemu sudeći uglavnom vjerno držati predloška.