Tuhy Ode pretplata u nebesa ako bi dobili HBO portfelj. Al osobno bi mi čak bilo jebeno da na N ima sve što je na HBO-u. Meni osobno je od svega najbitnije što će bit sa Mortal Kombat franšizom.
sanzo Tuhy Meni osobno je od svega najbitnije što će bit sa Mortal Kombat franšizom. Rebootat će ju. Nadam se da si spreman za Mortal Kombat 01
escoban Sta ce biti sa gaming divizijom?, a i opcenito sa filmovima jel netflix ikad releasa svoj film u kinima? Nemaju oni bas prevelika iskustva sa high budget filmovima. A usput su i poznati po Woke sadrzaju sta je isto veliki minus.
renda escoban svaki iole poznatiji film ima ogroman budzet, o cemu ti, ali u kina nejdu kolko sam upucen. Sumnjam da budu mergali sve u jedan streaming servis, WB bude ostal WB i sve bu vjerojatno kak i do sad samo bude u vlasnistvu Netflixa.
ThomasAAnderson apsolutna katastrofa uživo gledamo zadnje izdisaje kino iskustva i fizičkog medija i najveću promjenu filmske industrije od prelaska na film u boji i spoiler alert, promjena nije na bolje da ne pričam o monopolu koji će se dogoditi jer broj 1 streamer kupuje broj 3 streamera
ThomasAAnderson renda umnjam da budu mergali sve u jedan streaming servis, WB bude ostal WB i sve bu vjerojatno kak i do sad samo bude u vlasnistvu Netflixa. nitko ne plaća 80+ milijardi za nešto i onda ostavi kako je bilo do sad
escoban renda Netflix jako rijetko daje budzete vece od 100 milja, dok Warner na redovnoj bazi odobrava filmove sa budzetima preko 200-250 mil a uz to imaju jos toliki budzet za marketing.
renda ThomasAAnderson pa kupili su IPeve koji su ogromni, nisu kupili da sve sruse i ukalupe u svoj sistem. Ne funkcionira to bas tak.
Deadwalker renda HBO serije su već sada dijelom Netflix ponude, nakon akvizicije će vjerojatno ići i ostatak te poprilično sam siguran, gašenje HBO Max aplikacije. TV kanali će vjerojatno ostati još neko vrijeme. Filmovi su druga stvar, iako će se drastično smanjiti period dok je film u kinu i ne dođe na streaming servis.
renda escoban Netflixovih top 10 filmova su skoro svi iznad 100 kaj je jako puno, vecina filmova koji idu u kina nemaju tolko, a kamoli preko, ako nisu Marvelovi ili od DCa ili neki brutalni cgi fest blocbuster.
renda Deadwalker pa taj period je unazad par godina vec drasticno smanjen neovisno o platformi, nista novo.