Flipper Proći će Dinamo, ali sramoti se dva igrača više. Nije Čačić trener za Dinamo. Jbt, treći crveni karton.
chono Flipper mora da suci piju skupa s igracima i upravom nakon tekme… @Torgue yap, trpaju ko navijeni i organiziranija su momcad od dinama. Ako to skinu, onda je Cacke izmuzao fortunu kao Mia Malkova cunu
buz Ne očekujem prolaz protiv Bodoa, ali nema veze. Mislim da je EL natjecanje po našoj mjeri. Odigrat dobru grupnu fazu, pa dokle se dođe, svakako bolje nego šodranje u LP.
chono buz pa mogu reci da se i slazem s tobom. U ligi prvaka bi mogli gledati punu mrezu Livakovica, jer i u hnlu su popili dosta golova @Flipper uvijek su tekme ove dvije ekipe bile cudne, kao da si ne pasu medusobno. Sto se tice kartona, jebiga, bili su
zontra Ja se sjećam prošlo ljeto negdje ovo u ovo vrijeme, gledali frend i ja pretkola konferencijske lige i vidjeli nekakav Bodo/Glimt i smijali se tom imenu. A gle ih danas, protiv Dinama za LP.
chono zontra svi idu naprijed, ulaze se u sport i nogomet izmedu ostalog. Samo mi jos imamo ligu gdje sve stoji. Rujevicu ne brojim kao glavni stadion, dok ce novo zdanje Osijeka biti prvo takvo od osnutka drzave.
chono Loki zaboravio na njega da je izgraden 🙁 ali ono, Istra je opet ispred ostatka Hrv, pa i u ovome
Picek Jebena tekma jučer, stvarno bogata svime, od golova do kartona. Što se tiče Aldo Drosine, bio sam na jednoj utakmici prije 10ak godina i radi se o vrlo korektnom i urednom stadionu za ono što treba Istri.