Ovo je sramota, a ne užas. Dečko Ljubičić igra beka, Menalo i dalje u igri, forsiranje istoga k kao i prošle sezone, Livaković…

Livaković prvi put u karijeri odluči istrčati s linije i ode po ćevape. 🤦‍♂️

Nisam gledao jer logično…Dinamo ne gledam niti navijam u bilo kojem kontekstu, ali 2-2 sa ovakvom ekipom odigrati…😅

Haha eto im Gzire…steta oatat cemo bez koeficijenta i para 😁😁😁😁😁

Kakvo slavlje navijaca Skhupija…trojica se bacila sami od sebe na tribinu…Ha-Ha-Ha

Nexus jebiga dogada se. Odigrali su i sa Hajdukom 0-0 nedavno na maksimiru

Mogli bi biti škupi ovi primljeni golovi. Sa ovako sporom i bezidejnom igrom je li

Citam po portalima svi zazivaju Međugorje i da makne Cacica…Ha-Ha-Hah…a jadnog kluba..bas jadnog…

Necu se vise uopce rugat ni spominjat

Nemoj, dovoljno sranja imate u svom dvoristu za ruganje 😁

Prika I Gzire i Shelbournea i Debrecena i Žiline i Dile Gori i Tobola.

Ovo je sramota, ali Dinamo će ovo proći u gostima, ne brinite.

buz imate i vi slicnu povijest tako da…igrali ste ligu prvaka pa su vam 8 komada davali…nebitno…ne radim to inace ali ovaj put sam morao jer se za sve rugate,vise vi pratite nas nego mi sami…

Svaka utakmica kad zavrsi slusam ruganja iako nemate veze s tom utakmicom.

Sve u svemu ovo vam je samar,karma kako god…

Prika Kao što ih slušamo i mi, vidi gore postove. Nemoj se praviti da tvoj drek ne smrdi. Pa makar imao koronu i ne osjetiš ga, smrdi i tvoj.

buz slazem se,ovaj put jesam

..inace stvarno ne idem za tim i nisam takav.

Kad je u pitanju suđenje i odnos opcenito u HNL ligi onda vas prozovem ali iza odigrane utakmice se ne javljam,briga me kako ste igrali

Dinamo inače zadnjih par sezona uvijek ima tih par kikseva na početku sezone u Europi (Cluj, Fernecvaros, Rosenborg, Legia, Hapoel), ali kasnije dođu u formu i šamaraju sve odreda ili bar ravnopravno igraju s jačima od sebe

Osciliraju između "Klub s kojim se svatko može poigrati" i "Kub koji može igrati sa svima" svake sezone.

Samo ove sezone Čačić stvara nervozu među navijačima svojom pojavom.

Livaja njima stvara nervozu. Znam nekad u Zagrebu u gužvi nekoj viknuti “Livaja!!” i to nastane stampedo, ljudi se bore za živu glavu.