Kaiserus A prvo doba su spucali u dvije rečenice na početku prve epoizode i onda nastavili udarati u svoj bubanj.
Ne da su ga strpali u dvije rečenice nego su sve krivo napravili.
Gašenje lampi se događa na kraju Years of the Lamps, tada elfovi nisu ni bili u priči, tek kasnije ih Morgoth pronalazi na krajnjem istoku Middle eartha i pretvara ih u Orke kao provokaciju i iskrivljenje orginalne ideje Eru Iluvatara.
Galadriel se rodila u dobu nakon lampi poznatom kao Years of the Trees i otišla je u Middle-Earth da istražuje svijet, a ne da lovi Saurona.
Nakon toga stiže prvo doba koje je među najbitnijima u loreu, a obrisano je totalno jer nisu imali prava na Silmarilion i onda su koristili nekoliko rečenica iz trilogije da oskrnave i drugo doba.
Tzereen @wooddiebone mislim da pretjeruješ. Kužim da ti je teže ako znaš baš svaku riječ iz svih 5 knjiga napamet, ali stvarno nije posran lore. Barem po prvoj epizodi. Vidi se da je odrađeno s ljubavlju, posvetom i pažnjom.
Ja ne znam sve na pamet. Ovo su osnove i temelji svijeta. Nikako se ne mogu složiti da je odrađeno s ljubavlju jer je da im je stalo do lorea, pitrošili bi više novca da imaju licencu i više vremena da ispričaju čitavu priču.
Ovo je vandalizam.