Taj trend davanja ocjena i osvrta epizodu po epizodu ali s namjerom ocjenjivanja čitave sezone prije nego je uopće izašla je skroz promašen, ali ako ćemo tako u globalu zasad RoP pomalo saka masnu kitu i ne bih dao više od 6/10…zasad, jel. Baš su ofrlje pripremili teren za nešto što bi trebalo biti epsko. Očekivanja su bila ogromna, to stoji, ali teško je za vjerovati da su ovako osrednje odradili sve ono bitno, baš materijal za zaboraviti. Kako je to bilo moguće s takvim budžetom, ne znam, ali iznova doživljavam onaj "meh filing" iz epizode u epizodu. Prethodna je recimo trebala biti kulminacija i cliffhanger da se zapitaš, ali umjesto toga već znaš da se neće dogoditi ništa bitno, svi likovi od značaja živi i zdravi. Mislim si ono, pa trebali ste opet dovesti jebenog Seana Beana da barem nekoga imate za umlatiti, lol.
The Rings of Power
Pogleda sad 4epizode i ovo je jako mlako kao sta je neko bio napisa ocjecaj je “meh” .
- Uređivano
Evo, ustao rano samo da odgledam zadnju prije posla. I definitivno sam zadovoljan. Detaljno se raspišem u idućih par dana.
Edit:
Al ne, fakat sam zadovoljan. Znaš da su nekaj dobro napravili, ako mi se kroz cijelo jutro vrti serija po glavi.
Ne mogu vjerovati da nitko ništa ne komentira nakon jučerašnje epizode/kraja sezone..
Odličan kraj sezone, dosta toga otpetljano i dobili smo odgovore na bitna pitanja
FashionFatalisHunter pa evo, ja napisao da sam baš zadovoljan kako su zaokružili. Samo se želim baš detaljnije osvrnuti na cijelu sezonu.
FashionFatalisHunter Ne mogu vjerovati da nitko ništa ne komentira nakon jučerašnje epizode/kraja sezone..
Pa samo ti i Tze gledate, tko će drugi komentirati
Serija je vrlo dobra u globalu, samo što je zadnja epizoda bila što se glume tiče možda i najgora do sada. No nije loše sve ukupno, dao bih nekih 7.5/10 što se svega tiče stime da ogroman dio te ocjene nosi production value.
Pogleda sve, u jednu ruku razocaran jer ovo nije ni blizu kvalitete filmova u drugu ruku sretan jer nije fail kakav sam ocekiva i kako su “fanovi” govorili da je . Malo prespora serija ovaj arc sa Hobbitima i Gandalfom(?) im nije tribao mogli su ga komodno maknut iz serije. Sve u svemu 7/10 ali da nisam nikad gleda i obozava LOTR mozda i 8/10 po kvaliteti je meni negdi ala Witcher
Odgledao i serija je odlična. Najbolja produkcija ikada kad su serije u pitanju, vidi se svaki uloženi $. Na trenutke je znala biti dosadnjikava, ali takav je bio i Hobbit ili produžene verzije LOTOR-a, IMO. Definitivno gledam iduće sezone u kojima očekujem više akcije, sad kad su postavljeni temelji za likove.
- Uređivano
Vrlo dobra sezona i temelji za dalje. Ako porade malo na drvenosti moglo bi to biti i odlično. Dosta ljudi je komentiralo glumce, ali mislim da nije u njima problem, tako im je rečeno od režije. Nije samo gluma "drvena", već i kretanja, režije borbi, pa čak i način editiranja. U pojedinim scenama hodanje likova je bilo kao da gledam glumce na kazališnim daskama, nema fluidnosti i spontanosti, svaki korak je točno iskalkuliran i zacrtan, to sigurno dolazi od redatelja. A onda ne pomogne ni editiranje koje umjesto da zamaskira, dodatno potencira. S obzirom koliko love je upumpano u produkciju malo čudno što nisu uhvatili neke velikane s tehničke strane produkcije.
Scenarij nije sad nešto veličanstveno posebno, ali za set up daljnjih sezona je sasvim u redu izvedena priča.
'The Rings Of Power’ Season 2 Reveals All-Female Directing Team And Episode Count
Moram priznat Hollywood & co. se jebeno trude da gledam jos manje novih filmova/serija nego trenutno, iako je tesko gledat manje od 1-2 filma godisnje
"Rings of Power", tak se zove prva konzolaška igra od Naughty Dog.
Bit će čudo ako ovaj falus od serije dogura do treće sezone.
Sad će Tzereen uletiti da ipak date šansu seriji
Feeling Middle Eartha je upravo ono kaj ovoj seriji fali.
Moria je jedino mjesto di se na momente osjete naznake toga. Ostatak serije likovi imaju interakciju na razini CW drame.
Zašto sam otvorio link.. zašto sam otvorio link..
- Uređivano
Vizualno - predivno!
I samo to…
Gledat će se. Prva sezona je imalo smor dijelova ali ukupno vrlo dobra serija.
Da su imali ovakav prvi trailer za prvu sezonu, bilo bi 80% manje onog inicijalnog hejta.
Namjeraval sam ovih dana pogledat tu prvu, sad je taman pravo vrijeme.
Nadam se da su naucili iz greski
Ovo nije otkazano lol
Znači ovo je scena u drugoj sezoni. Nemam riječi.
Ono govno od prve sezone je cak bilo zanimljivije od ove tri epizode druge sezone. Ne znam zasto sam uopce gleda ni kako sam izdrza. Svaku stranu koju prica prati su napravili jos retardiranijom i banalnijom nego u prvoj sezoni, a vec tada je to bila, zbilja moras bit majstor za reproducirat jos nesto gore.
Prvi imaju osjećaje majko mila
Crnipetarpogani trebalo je pisat orci imaju osjecaje
Ne znam zašto se trudite uopće gledati tu seriju, samo pokvare čovjeku sjećanje na besmrtnu LoTR trilogiju.
Fico Ne želim suditi o atmosferi preko trailera, ovo je sve monitorano da nahajpa ljude i serija će možda biti posve drukčije režirana od onoga što mislimo iz prikazanog
Bio Fićo u pravu :-D
Nemate vi pojma kriticari su joj dali 90na rottenu ja njima vjerujem
Ja apsolutno nemam ništa protiv davanja dodatne dimenzije / slojeva likovima ili frakcijama, no LotR nije jebeni Game of Thrones. Ili da se izrazim Geraltovim riječima koje ću sada totalno uzeti iz konteksta, evil is evil. Orkovi i goblini u LotR univerzumu služe za uprljati mač u njima, eventualno nekakvi jeftini evil one lineri. Ovo je komedija.