Vrh. Cijela serija je kvalitetno snimljena, ali ova zadnja epizoda je vrh.
The Rings of Power
Baš sam pogledao, zadnja epizoda možda čak i najbolja!
Di je woodie? Pitam za prijatelja.
Meni je serija stvarno dobra, nisam to očekivao. Ima onaj Tolkienovski štimung i solidnu priču.
Brine me samo da se ne potroše nakon sezonu ili dvije.
Očito su zadovoljni profitom.
https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/the-rings-of-power-season-2-filming-1235231978/
Ma i da nisu nakon što su spiskali milijardu+ dolara teško je sad stati, a gledatelja ima sigurno samo zbog LotR-a u imenu.
Pogledao napokon zadnju epizodu. A kaj je je. Fakat su je dobro napravili.
Naravno, i dalje ima nekih naivnosti, ali sve u svemu baš dobra epizoda.
Evo, došao sam do trenutka da više iščekujem novu epizodu ovoga nego House of the Dragon.
Zadnja je baš bila jako dobra.
A dobro sad, negdje se mora vidjeti gdje su spizdili tolike milijune. Šteta samo što je epizoda cijepljena protiv logike i smisla.
Ma čak i nije.
Da, ima glupih dijelova, ali načelno je baš gušt za gledat sad. Čak mi se i sviđaju razlike u loreu. Dobro su mi odrađeni neki segmenti.
Umro
- Uređivano
Nakon jako dobre šeste epizode, sedma je opet malo usporila, ali sve u svemu, ja sam fakat zadovoljan serijom. Da, mijenjali su stvari, ali zaboli me. Ima feeling lotra.
I dok mi Harfoot segment priče nije baš zanimljiv, Elrond i Durin segment serije je apsolutno genijalan. Baš odlično napravljeno, napisano i odglumljeno. Dwarfovi su ubili. I Elrond s njima.
Fakat mi je žao kaj je ekipa unaprijed odlučila baš mrziti seriju. Ne "ne sviđa mi se", već baš mrziti. Fenomen.
Ali dok su twitter, YouTube i slične mreže baš obasute hejtom, jer jebiga, žive od klikova, Reddit je jebeno osvježenje gdje se baš može lijepo popričati i pročitati o seriji. Sve je puno fanova s dubokim znanjem koji daju svoje opširne analize. Baš ugodno osvježenje nasuprot svih ovih hejtera.
LotR serija kod pravih fanova filmova mora biti savršena. Nema tu epizoda je oke, pa super pa loša pa nema logike ni smisla itd., svaka epizoda mora biti najmanje dobra. Da nema LotR u nazivu sve 5, možda bi i gledao dalje, ali kad se uzme ime od svetinje, a napraviš prosječnu seriju dobiješ to što je Rings of Power.
Gledaj onda filmove i riješio si si problem.
Onda mogu i ja Tze-u napisati da gleda seriju i da ne piše da mu je žao što ljudi mrze seriju i riješio je problem.
Pa neće tuđe mišljenje utjecati na moje, lol. Al da mi je žao, žao mi je. Možda se otkaže prerano. Ovakav hejt stvarno nisam vidio kod serija još nikad. Nešto slično ko Tlou part 2 koji su svi mrzili i prije izlaska. U biti, identično tome, reko bih.
Iako je TLou 2 kvalitetniji uradak od RoP, istina.