raptileos TITANXIS retro kutak je top da 🙂 a opet nekad neki video ode na trending neki pa bude veći broj pregleda a nekad truba.. iduća igra u retro kutku na mom kanalu je legenda 😃 Return to Castle Wolfenstein
raptileos Večer ekipa ! Dobio sam igru Smallland za PS5 u 2 dodatna primjerka pa ide kroz koji dan i giveaway za vas ! Ako vas zanima ova igra pratite moj YT Kanal za detalje i giveaway (Igra je u digitalnom izdanju..)
TITANXIS Nisam ovaj put glasal jer sam očekival da bu TLoU ionak pobjedil a da sam glasal, kliknul bi na Ragnaroka,
raptileos TITANXIS tako ispada 😃 malo se dodatno nabrijavam na igru kroz trailere pa radim "najave" 🙂
raptileos TITANXIS tlou prvi prešo više puta a ovaj krenio na ps4 i stao jer je izaso ps5 pa uzo ps5 pa krenio pa stao.. a nisam ga nikad prešao do kraja… 🙂 jedva čekam počet… 😃
TITANXIS raptileos Onda to je to. Autentične impresije ćemo čuti od tebe tijekom prelaska. U biti hočeš li cijeli serijal radit ili samo par ep od TLoU2?
raptileos TITANXIS Baš sam nedavno napisao na kanalu ili na fb neznam.. da planiram sve streamove koje radim serijal nekih igara prelazit do KRAJA 🙂 Prvo TLOU 2 pa kad se to završi idem na Ragnarok koji isto nisam završio pa ću krenit ispočetka.. (I imao jako burno ljeto prošlo.. renovacije i gluposti oko kuće 😃 )
TITANXIS raptileos Od prve igre mi je još to bilo čudno i nerealno kako moje suputnike nije nitko ni vidio nit čuo dok se nije aktivirala interakcija sa npc neprijateljima a suputnici stršili uspravno na nogama i trčkarali naokolo. Baš blesav AI.