TITANXIS Ti Resi demoi su mi odlični a to šta su prekratki su baš onako tempirani da te navabe da kupiš full ver. i sve su im igre skoro pa zabavne čak i one koje se možda drugima ne sviđa poput RE6, RE5, Revelations serijal a meni su to odlične igre.
raptileos Kao The Kangaroo je prekrasan 3D platformer pun zabave, istraživanja, avanture i misterije!
raptileos Evo nakon nekog vremena i video novi 🙂 FM 23 sa Osijekom 🙂 Napravljen novi transfer update i krečemo na pripreme u Austriju 🙂
raptileos Ekipa koja je nova na Playstation 5 ili 4 evo jedan kratki tutorial kako na konzoli editirat video i napravit kvalitetan video za YT ! Bez PC-a, Capture Carda i slično Ako ima kakvih pitanja slobodno u komentarima tu ili na videu..
TITANXIS raptileos Zanimljiv tutorijal.Svaka čast. Ja Share factory sam samo testirao što sve posjeduje i nisam ga baš rabio za obradu jer mi nekako konfuzno surfat po opcijama sa đojstikom. Ne znam ima li kakvih izmjena u programu od PS4?
raptileos TITANXIS ima novosti i sve bolje radi na ps5 ali da dok se nenavikneš ide teško ! Ja ga koristim vec jako dugo jos od ps4 i stvarno možeš čuda radit a opet ovo i što nemožeš napravit imaš pc pa prebacis sa usbom u sharefactory i gg 😃 u zadnje vrijeme sam počeo radit u premier pro i prezadovoljan sam snjim ali isto dok se nenavikneš dok nepohvataš neke stvari ide teško 😃
raptileos Evo još jedan kratki tutorial za sve koji žele streamati na PS5 ili PS4 kroz OBS ili STREAMLABS sa svim Overlaysima i facecamom bez Captur Carda..
raptileos Peta epizoda u FM23 ! Uspio sam iznenaditi Dance i osigurat plasman u grupi UEFA Europske konferencijske lige 🙂 Jako teška grupa ali možemo mi to 😃 Ako imaš vremena odvoji koju minutu i pogledaj video lupi lajk i sub ! ( free je 😃 ) Ovaj video sam posebno editiro na svoj "novi" način i uložio dosta vremena i truda pa ono baci lajk i komentar 😃
raptileos GTA IV koji je star 15 godina je i dalje TOP! 😃 Upadni u video pogledaj ako te zanima i ako ti je zanimljiv ( malo duži edit ovaj put 😃 ) ostavi lajk ,komentar, sub kao podršku ! Road to 1k subs 🙂 Peace !