ThaUrban Gorica - Istra 1961 X Lokomotiva - Slaven Belupo X Rijeka - VaraĆŸdin X Ć ibenik - Dinamo 2 (najviĆĄe golova) Osijek - Hajduk X
Picek Gorica - Istra 1961 1 Lokomotiva - Slaven Belupo X Rijeka - VaraĆŸdin 1 Ć ibenik - Dinamo 2 Osijek - Hajduk X (najviĆĄe golova)
ThomasAAnderson Gorica - Istra 1961 1 Lokomotiva - Slaven Belupo 2 Rijeka - VaraĆŸdin X Ć ibenik - Dinamo 2 (najviĆĄe golova) Osijek - Hajduk 1
vukodlak101 Gorica - Istra 1961 1:1 Lokomotiva - Slaven Belupo X Rijeka - VaraĆŸdin X Ć ibenik - Dinamo 2 Osijek - Hajduk 1
Torgue Gorica - Istra 1961 1 Lokomotiva - Slaven Belupo 1 Rijeka - VaraĆŸdin X Ć ibenik - Dinamo 2 (najviĆĄe golova) Osijek - Hajduk 1
zontra Gorica - Istra 1961 1:0 Lokomotiva - Slaven Belupo 1:1 Rijeka - VaraĆŸdin 2:1 Ć ibenik - Dinamo 2 (najviĆĄe golova) Osijek - Hajduk 1:1
Autobot Gorica - Istra 1961 1 Lokomotiva - Slaven Belupo 1 Rijeka - VaraĆŸdin 1 Ć ibenik - Dinamo 2 (najviĆĄe golova) Osijek - Hajduk 1
TexasFlood Gorica - Istra 1961 1 Lokomotiva - Slaven Belupo X Rijeka - VaraĆŸdin 1 Ć ibenik - Dinamo 2 najviĆĄe golova Osijek - Hajduk 2
eraserhead Gorica - Istra 1961 1 Lokomotiva - Slaven Belupo 1 Rijeka - VaraĆŸdin X Ć ibenik - Dinamo 2 najviĆĄe golova Osijek - Hajduk 2
Fenix Gorica - Istra 1961 x Lokomotiva - Slaven Belupo x *najvise golova Rijeka - VaraĆŸdin 1 Ć ibenik - Dinamo X Osijek - Hajduk 2 EDIT: @Torgue gospodine nadam se da Äete pustit mene i @izXu2
izXu2 Gorica - Istra 1961 X Lokomotiva - Slaven Belupo 1 Rijeka - VaraĆŸdin 2 Ć ibenik - Dinamo 2 najviĆĄe golova Osijek - Hajduk 1 Edit: MoĆŸe li mi se priznati ovo, skroz sam smetnuo s uma. Postao u 20:00
Loki Lokomotiva - Slaven Belupo 2:1 Rijeka - VaraĆŸdin 1:1 Ć ibenik - Dinamo 2 najviĆĄe golova Osijek - Hajduk 1:1