analfabet Ček zašto su neki uvjereni u 3 gola Osijeka🤣🤣, oni gol mogu zabit samo slučajno, Varaždin će ih ako bude igra kao protiv Hajduka i Dinama pregazit…
Flipper analfabet a idem za onom "da se mora odčepit" i da ne mogu stalno gubit. Ili će iduću dobiti (možda ne 3:0) ili Bjelica leti bez obzira na lihvarske klauzule.
Prika analfabet mora negdje očepit..ja to ovako gledam…Varazdin ce voditi 2-0 na poluvremenu i onda ce drugo Osijek zabiti tri 😀
analfabet Šibenik - Istra 1961 1 Gorica - Lokomotiva X najviše golova Dinamo - Hajduk 2 Osijek - Varaždin 2 Rijeka - Slaven Belupo 1
analfabet Flipper Mislim da je Bjelica izgubio nepovratno svlačionicu i da će se to odčepit tek kad dođe novi trener, sve dotad će bit teško mučenje
zontra Šibenik - Istra 1961 1 Gorica - Lokomotiva X Dinamo - Hajduk X Osijek - Varaždin X Rijeka - Slaven Belupo 1 (najviše golova)
TexasFlood Šibenik - Istra 1961 1 Gorica - Lokomotiva 2 najviše golova Dinamo - Hajduk 1 Osijek - Varaždin 0:0 Rijeka - Slaven Belupo 1
Picek Šibenik - Istra 1961 1 Gorica - Lokomotiva 2 (najviše golova) Dinamo - Hajduk 1 Osijek - Varaždin X Rijeka - Slaven Belupo 1
Prika Ja dobio neki trofej zove se koljeno Igora Cvitanovica…ma dajte molim vas meni bez trofeja ubuduce…da mi znaju prijatelji odrekli bi me se! Zasto se taj dobija da znam ubuduce to ne igrat
Flipper E zato sam ja zaradio Toć Hrvatina Gudelja 💪💪 Valjda ću skupiti još koji 🤣🤣 mislim trofej, ne toć.
Torgue Šibenik - Istra 1961 1 Gorica - Lokomotiva 2 (najviše golova) Dinamo - Hajduk 1 Osijek - Varaždin X Rijeka - Slaven Belupo 1
Nexus Šibenik - Istra 1961 X Gorica - Lokomotiva 1 (najviše golova) Dinamo - Hajduk X Osijek - Varaždin 2 Rijeka - Slaven Belupo 1
Brijac Šibenik - Istra 1961 1-1 Gorica - Lokomotiva 2-2 (najviše golova) Dinamo - Hajduk 0-3 Osijek - Varaždin 0-1 Rijeka - Slaven Belupo 1-2