TexasFlood Ć ibenik - Istra 1961 1 Gorica - Lokomotiva 2 najviĆĄe golova Dinamo - Hajduk 1 Osijek - VaraĆŸdin 0:0 Rijeka - Slaven Belupo 1
Picek Ć ibenik - Istra 1961 1 Gorica - Lokomotiva 2 (najviĆĄe golova) Dinamo - Hajduk 1 Osijek - VaraĆŸdin X Rijeka - Slaven Belupo 1
Prika Ja dobio neki trofej zove se koljeno Igora CvitanovicaâŠma dajte molim vas meni bez trofeja ubuduceâŠda mi znaju prijatelji odrekli bi me se! Zasto se taj dobija da znam ubuduce to ne igrat
Flipper E zato sam ja zaradio ToÄ Hrvatina Gudelja đȘđȘ Valjda Äu skupiti joĆĄ koji đ€Łđ€Ł mislim trofej, ne toÄ.
Torgue Ć ibenik - Istra 1961 1 Gorica - Lokomotiva 2 (najviĆĄe golova) Dinamo - Hajduk 1 Osijek - VaraĆŸdin X Rijeka - Slaven Belupo 1
Nexus Ć ibenik - Istra 1961 X Gorica - Lokomotiva 1 (najviĆĄe golova) Dinamo - Hajduk X Osijek - VaraĆŸdin 2 Rijeka - Slaven Belupo 1
Brijac Ć ibenik - Istra 1961 1-1 Gorica - Lokomotiva 2-2 (najviĆĄe golova) Dinamo - Hajduk 0-3 Osijek - VaraĆŸdin 0-1 Rijeka - Slaven Belupo 1-2
Loki Ć ibenik - Istra 1961 1, najvise golova Gorica - Lokomotiva X Dinamo - Hajduk X Osijek - VaraĆŸdin 1 Rijeka - Slaven Belupo 1
ThomasAAnderson Ć ibenik - Istra 1961 X Gorica - Lokomotiva X Dinamo - Hajduk 2 Osijek - VaraĆŸdin 1 Rijeka - Slaven Belupo 1 (najviĆĄe golova)
ThaUrban Ć ibenik - Istra 1961 2:1 Gorica - Lokomotiva X (najviĆĄe golova) Dinamo - Hajduk X Osijek - VaraĆŸdin X Rijeka - Slaven Belupo X
doktor-_-soso Ć ibenik - Istra 1 Gorica - Lokomotiva 2 ( najviĆĄe golova) Dinamo - Hajduk 1 Osijek - VaraĆŸdin 2 Rijeka - Slaven Belupo 2
Fenix Ć ibenik - Istra 1961 2 Gorica - Lokomotiva 2 Dinamo - Hajduk X Osijek - VaraĆŸdin 1*najviĆĄe golova Rijeka - Slaven Belupo 1
eraserhead Ć ibenik - Istra 1961 X Gorica - Lokomotiva 2 (najviĆĄe golova) Dinamo - Hajduk X Osijek - VaraĆŸdin 1 Rijeka - Slaven Belupo 1